Profiteer van 80% korting op .SHOP! Lees meer of registreer direct jouw .SHOP-domeinnaam voor slechts € 0,69 per maand!

Hulp bij je webhostingpakket of domeinnaam?

Makkelijke handleidingen, nuttige pagina's en Premium Support — of vraag onze experts.

Welke gegevens moet ik gebruiken voor het instellen van mijn e-mailprogramma?

Op deze pagina staat een overzicht van de verschillende instellingen die je kunt doen in je e-mailprogramma om e-mail te versturen via Antagonist. Voor het instellen van je eigen e-mailprogramma kun je op deze pagina instructies voor verschillende programma's vinden.

Aanbevolen instellingen

De onderstaande instellingen worden aanbevolen. Kies bij twijfel over het servertype voor IMAP.

Gebruikersnaam account@jouwdomeinnaam.nl 1)
Wachtwoord Het bijbehorende wachtwoord
Servertype IMAP 2) POP 3)
Inkomende server mail.antagonist.nl mail.antagonist.nl
SSL ingeschakeld Ja Ja
Poort 993 995
Uitgaande server mail.antagonist.nl
SSL ingeschakeld Ja
Poort 587 (alternatief: 465)
Authenticatie Ja

Alternatieve instellingen

Alternatieve instellingen die gebruikt kunnen worden, zijn als volgt:

Gebruikersnaam account@jouwdomeinnaam.nl 4)
Wachtwoord Het bijbehorende wachtwoord
Inkomende server mail.jouwdomeinnaam.nl
Servertype IMAP SSL Ja Poort 993
Servertype IMAP SSL Nee Poort 143
Servertype POP3 SSL Ja Poort 995
Servertype POP3 SSL Nee Poort 110
Uitgaande server mail.jouwdomeinnaam.nl
Beveiliging SSL Poort 465
Beveiliging STARTTLS (TLS) Poort 587
Beveiliging Plain (geen) Poort 25
Authenticatie Ja

Het is ook mogelijk de uitgaande mailserver van je provider te gebruiken. De overige instellingen die bij deze mailserver horen kun je verkrijgen bij je provider.

1) , 4) Gebruik hier jouw eigen e-mailaccount, zoals aangemaakt in DirectAdmin.