Hulp bij je webhostingpakket of domeinnaam?

Handleidingen, tips, premium diensten of vraag één van onze experts.

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:email:client:outlook2016 [17-05-2019 09:52]
Elmar Besselink
nl:email:client:outlook2016 [26-06-2019 14:03] (huidige)
Elmar Besselink
Regel 10: Regel 10:
  
 ===== Outlook 2016 instellen ===== ===== Outlook 2016 instellen =====
-Als je een mailaccount op je hostingpakket hebt [[:nl:email:setup:account|aangemaakt]], dan kun je het in Outlook instellen. Daarvoor is het noodzakelijk om het wachtwoord van je mailadres te weten. Dat is hetzelfde wachtwoord waarmee je met je mailadres op de [[https://mail.antagonist.nl|webmail]] inlogt.+Als je een mailaccount op je hostingpakket hebt [[:nl:email:setup:account|aangemaakt]], dan kun je het in Outlook instellen. Daarvoor is het noodzakelijk om het wachtwoord van je mailadres te weten. Dat is hetzelfde wachtwoord waarmee je met dat adres op de [[https://mail.antagonist.nl|webmail]] inlogt.
  
 <note> <note>
Regel 19: Regel 19:
  
   * Start je Outlook voor het eerst en krijg je de Wizard te zien? Klik dan op **'Volgende'** → **'Ja'**.   * Start je Outlook voor het eerst en krijg je de Wizard te zien? Klik dan op **'Volgende'** → **'Ja'**.
-  * Heb je Outlook al eerder opgestart? Ga dan naar verder met stap 3.+  * Heb je Outlook al eerder opgestart? Ga dan naar verder met stap 2.
  
 {{https://www.antagonist.nl/help/_media/nl/email/client/outlook_2016_instellen_stap_2.png?nolink|De wizard in Outlook 2016.}}  {{https://www.antagonist.nl/help/_media/nl/email/client/outlook_2016_instellen_stap_2.png?nolink|De wizard in Outlook 2016.}} 
 
Geen cookies