Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:email:client:outlook2013 [10-04-2019 15:54]
Elmar Besselink
nl:email:client:outlook2013 [30-10-2019 10:07] (huidige)
Jelmer van der Linden Meta description aangepast
Regel 1: Regel 1:
 +{{htmlmetatags>metatag-description=(Outlook is onderdeel van Microsoft Office. Lees nu snel hoe je de bij Antagonist aangemaakte e-mailadressen kunt instellen om e-mail te versturen en ontvangen.)}}
 +
 ====== Hoe stel ik mijn e-mailadres in Outlook 2013 in? ====== ====== Hoe stel ik mijn e-mailadres in Outlook 2013 in? ======
 Hier vind je hoe je e-mailaccounts gebaseerd op je domeinnaam in Outlook 2013 kunt instellen om e-mail van de Antagonist-servers te ontvangen en te lezen. Outlook is onderdeel van het pakket Microsoft Office 2013. Hier vind je hoe je e-mailaccounts gebaseerd op je domeinnaam in Outlook 2013 kunt instellen om e-mail van de Antagonist-servers te ontvangen en te lezen. Outlook is onderdeel van het pakket Microsoft Office 2013.
Regel 39: Regel 41:
 **7.** Ga daarna naar het tabblad 'Geavanceerd'. **7.** Ga daarna naar het tabblad 'Geavanceerd'.
  
-**Inkomende e-mail (POP) (indien zichtbaar):** kies achter 'Gebruik het volgende type versleutelde verbinding' voor 'SSL'. Het poortnummer veranderd automatisch naar 995.+  * **Inkomende e-mail (POP) (indien zichtbaar):** kies achter 'Gebruik het volgende type versleutelde verbinding' voor 'SSL'. Het poortnummer veranderd automatisch naar 995.
  
-**Inkomende e-mail (IMAP) (indien zichtbaar):** kies achter 'Gebruik het volgende type versleutelde verbinding' voor 'SSL'. Het poortnummer veranderd automatisch naar 993.+  * **Inkomende e-mail (IMAP) (indien zichtbaar):** kies achter 'Gebruik het volgende type versleutelde verbinding' voor 'SSL'. Het poortnummer veranderd automatisch naar 993.
  
-**Uitgaande e-mail (SMTP):** kies achter 'Gebruik het volgende type versleutelde verbinding' voor 'SSL'. Pas handmatig het poortnummer (één regel erboven) aan naar 465 (of 587 als je TLS in plaats van SSL kiest).+  * **Uitgaande e-mail (SMTP):** kies achter 'Gebruik het volgende type versleutelde verbinding' voor 'SSL'. Pas handmatig het poortnummer (één regel erboven) aan naar 465 (of 587 als je TLS in plaats van SSL kiest).
  
 {{https://www.antagonist.nl/help/_media/nl/email/client/outlook2013-5.png?nolink|De geavanceerde instellingen voor de mailservers in Outlook 2013.}} {{https://www.antagonist.nl/help/_media/nl/email/client/outlook2013-5.png?nolink|De geavanceerde instellingen voor de mailservers in Outlook 2013.}}
  
 **8.** Klik op 'OK' om de instellingen te bevestigen. Klik daarna op 'Volgende'. De instellingen worden nu getest. Als er geen problemen gevonden zijn, dan zal je mailbox in beeld komen. **8.** Klik op 'OK' om de instellingen te bevestigen. Klik daarna op 'Volgende'. De instellingen worden nu getest. Als er geen problemen gevonden zijn, dan zal je mailbox in beeld komen.
 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.703 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste dienstverleners van 2019 in de MT1000.

Geen cookies