Hoe kan ik in Office 365 Outlook (macOS) mail instellen?

In deze handleiding wordt beschreven hoe je jouw bij Antagonist aangemaakte e-mailadressen in Office 365 Outlook kunt instellen. Deze versie van Outlook is onderdeel van het pakket Microsoft Office 365.

1. Ga bovenin het menu naar 'Outlook' → 'Voorkeuren'.

Ga bovenin het menu naar 'Outlook' → 'Voorkeuren'.

2. Klik vervolgens op 'Accounts' en voeg daar een e-mailaccount toe door op het plus-teken te klikken.

Klik vervolgens op 'Accounts' en voeg daar een e-mailaccount toe door op het plus-teken te klikken.

3. Vul je volledige e-mailadres in en klik op 'Doorgaan'.

Vul je volledige e-mailadres in en klik op 'Doorgaan'.

4. Vul in dit venster de volgende gegevens in.

• Type: IMAP
  • E-mailadres: jouw aangemaakte e-mailadres
  • Gebruikersnaam: jouw aangemaakte e-mailadres
  • Wachtwoord: het wachtwoord van dit e-mailadres
  • Server voor inkomende e-mail: mail.antagonist.nl
  • Poort: 993
  • Server voor uitgaande e-mail: mail.antagonist.nl
  • Poort: 587
  • Vink de opties 'SSL gebruiken om verbinding te maken' aan

5. Klik ten slotte op 'Account toevoegen' als je alle gegevens hebt ingevuld.

Vul de gevraagde gegevens in.

6. Je e-mailadres is nu met succes in Office 365 Outlook ingesteld!

Ter attentie
Door met je e-mailadres op de webmail in te loggen, kun je controleren of je het juiste wachtwoord gebruikt. Twijfel je? Stel dan via DirectAdmin een nieuw wachtwoord in.