Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:email:client:gmail [10-04-2019 15:59]
Elmar Besselink
nl:email:client:gmail [18-11-2019 12:10] (huidige)
Elmar Besselink
Regel 1: Regel 1:
 +{{htmlmetatags>metatag-description=(Een bij Antagonist aangemaakt e-mailadres in Gmail instellen? In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je dat doet.)}}
 +
 ====== Hoe stel ik mijn e-mailadres in Gmail in? ====== ====== Hoe stel ik mijn e-mailadres in Gmail in? ======
 Het is mogelijk om een e-mailaccount, gebaseerd op je domeinnaam, als een POP-account in te stellen binnen de webclient van Gmail. Zo kun je e-mail van zowel je Gmail-account als het e-mailadres aangemaakt bij Antagonist in dezelfde Gmail-omgeving controleren. In deze handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe je dat doet. Het is mogelijk om een e-mailaccount, gebaseerd op je domeinnaam, als een POP-account in te stellen binnen de webclient van Gmail. Zo kun je e-mail van zowel je Gmail-account als het e-mailadres aangemaakt bij Antagonist in dezelfde Gmail-omgeving controleren. In deze handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe je dat doet.
Regel 69: Regel 71:
 Als je jouw e-mailaccount instelt in Gmail, dan is het ook aan te raden om het SPF-record van je domein even te controleren. Door ervoor te zorgen dat het SPF-record van Google aanwezig is, kan voorkomen worden dat een verzonden e-mail eerder als spam wordt gezien. Je kunt het SPF-record waar nodig als volgt controleren en aanpassen. Als je jouw e-mailaccount instelt in Gmail, dan is het ook aan te raden om het SPF-record van je domein even te controleren. Door ervoor te zorgen dat het SPF-record van Google aanwezig is, kan voorkomen worden dat een verzonden e-mail eerder als spam wordt gezien. Je kunt het SPF-record waar nodig als volgt controleren en aanpassen.
  
-**1.** [[nl:admin:login:directadmin|Log in op]] DirectAdmin van je webhostingpakket.+**1.** [[nl:admin:login:directadmin|Log in]] op DirectAdmin van je webhostingpakket.
  
 **2.** Ga naar '**DNS Management**' (onder de categorie '**Your Account**'). **2.** Ga naar '**DNS Management**' (onder de categorie '**Your Account**').
 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.703 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste dienstverleners van 2019 in de MT1000.

Geen cookies