Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:domain:register:anonymous [16-05-2019 15:32]
Elmar Besselink
nl:domain:register:anonymous [30-10-2019 10:46] (huidige)
Jelmer van der Linden Meta description aangepast
Regel 1: Regel 1:
 +{{htmlmetatags>metatag-description=(Het is niet mogelijk om een domeinnaam anoniem te registreren. Voor sommige extensies kun je wel Privacy Protect inschakelen.}}
 +
 ====== Kan ik mijn domein anoniem registreren? ====== ====== Kan ik mijn domein anoniem registreren? ======
 We registreren alle domeinen altijd op naam van de klant, zodat je ook daadwerkelijk eigenaar bent van de domeinnaam. Je kunt in het bestelproces zelf aangeven welke [[nl:domain:general:contacts|contactpersoon]] je in wilt stellen voor een domeinnaam. Dit is achteraf ook altijd nog te wijzigen via Mijn Antagonist. We registreren alle domeinen altijd op naam van de klant, zodat je ook daadwerkelijk eigenaar bent van de domeinnaam. Je kunt in het bestelproces zelf aangeven welke [[nl:domain:general:contacts|contactpersoon]] je in wilt stellen voor een domeinnaam. Dit is achteraf ook altijd nog te wijzigen via Mijn Antagonist.
Regel 10: Regel 12:
  
 Privacy Protect is een extra dienst waarvoor, naast eenmalige setupkosten van € 4,09, er per domeinnaam € 0,59 excl. btw per maand wordt gerekend. Privacy Protect is een extra dienst waarvoor, naast eenmalige setupkosten van € 4,09, er per domeinnaam € 0,59 excl. btw per maand wordt gerekend.
 +
 +<note important>**Belangrijk**\\ 
 +Vanwege de AVG is er een [[https://www.antagonist.nl/blog/2018/04/gdpr-whois/|rechtszaak]] tussen de EU en ICANN. Je gegevens worden hierdoor nu ook zonder Privacy Protect afgeschermd. Hoe lang dit blijft, is onbekend.
 +</note>
  
 <note ref> <note ref>
 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.622 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Winnaar beste registrar 2017 en 2018.

Geen cookies