Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Kan ik mijn domein anoniem registreren?

We registreren alle domeinen altijd op naam van de klant, zodat je ook daadwerkelijk eigenaar bent van de domeinnaam. Je kunt in het bestelproces zelf aangeven welke contactpersoon je in wilt stellen voor een domeinnaam. Dit is achteraf ook altijd nog te wijzigen via Mijn Antagonist.

Anoniem registreren kan dus niet, hierop maken we geen uitzondering. Dit zijn internationale afspraken om bijvoorbeeld onderzoek naar phishing en spam mogelijk te maken, maar ook om bijvoorbeeld het verhuizen van een domein eenvoudig te houden.

Bij veel domeinnamen is het overigens niet mogelijk om gegevens op te vragen over de eigenaar van een domeinnaam. Sinds enige tijd kan ook bij SIDN (de organisatie die alle .NL-domeinnamen beheert) dat niet meer; bij overige domeinnamen waarbij het standaard wel kan (.COM bijvoorbeeld) kunnen we het afschermen.

Privacy Protect inschakelen

Voor .COM, .NET, .ORG, .BIZ en .INFO kunnen we Privacy Protect inschakelen om jouw gegevens te beschermen. Ga hiervoor in Mijn Antagonist naar de pagina van jouw domeinnaam en klik op de knop 'Privacy Protect'.

Privacy Protect is een extra dienst waarvoor, naast eenmalige setupkosten van € 4,09, er per domeinnaam € 0,59 excl. btw per maand wordt gerekend.

Belangrijk
Vanwege de AVG is er een rechtszaak tussen de EU en ICANN. Je gegevens worden hierdoor nu ook zonder Privacy Protect afgeschermd. Hoe lang dit blijft, is onbekend.

 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.622 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Winnaar beste registrar 2017 en 2018.

Geen cookies