Hulp bij je webhostingpakket of domeinnaam?

Handleidingen, tips, premium diensten of vraag één van onze experts.

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:domain:general:renamedomain [12-09-2018 09:21]
127.0.0.1 Externe bewerking
nl:domain:general:renamedomain [15-04-2019 10:00] (huidige)
Elmar Besselink
Regel 1: Regel 1:
 ====== Hoe kan ik mijn domeinnaam wijzigen? ====== ====== Hoe kan ik mijn domeinnaam wijzigen? ======
- 
- 
- 
 Als je je domeinnaam wilt veranderen en het oude domein wilt laten vervallen, dan kun je deze stappen volgen: Als je je domeinnaam wilt veranderen en het oude domein wilt laten vervallen, dan kun je deze stappen volgen:
  
- +  - Bestel via [[nl:admin:login:myantagonist|Mijn Antagonist]] het nieuwe adres als extra domeinnaam voor je bestaande pakket. 
-    - Bestel via [[nl:admin:login:myantagonist|Mijn Antagonist]] het nieuwe adres als extra domeinnaam voor je bestaande pakket. +  - Nadat de bestelling voltooid is, kun je zelf [[nl:webhosting:alias:maindomain|het hoofddomein wijzigen]] naar het nieuwe domein. 
-    - Nadat de bestelling voltooid is, kun je zelf [[nl:webhosting:alias:maindomain|het hoofddomein wijzigen]] naar het nieuwe domein. +  - Laat het 'oude' domein verlopen op de verloopdatum.
-    - Laat het 'oude' domein verlopen op de verloopdatum.+
  
 <note important> <note important>
-**Belangrijk \\ **Het werkt niet om je domeinnaam via DirectAdmin te wijzigen naar een adres dat je nog niet hebt geregistreerd! Je moet een nieuw domein eerst vastleggen.+**Belangrijk\\ **Het werkt niet om je domeinnaam via DirectAdmin te wijzigen naar een adres dat je nog niet hebt geregistreerd! Je moet een nieuw domein eerst vastleggen.
 </note> </note>
  
 +Als je wél het domein via DirectAdmin hebt gewijzigd voordat je het hebt vastgelegd, dan moet je dat weer terugzetten. Als DirectAdmin niet meer via //jedomein.nl:2223// bereikbaar is, probeer dan via het serveradres DirectAdmin te bereiken. Deze url staat in de e-mail met de inloggegevens.
  
- +Mocht je deze zijn kwijtgeraakt, achterhaal dan eerst [[nl:webhosting:general:retrieveserver|op welke server]] je zit. Vervolgens voer je in je adresbalk de url //%%https://sXYZ.webhostingserver.nl:2223%%// in, met op de plaats van 'sXYZ' het nummer van de server waar jouw pakket op staat.
-Als je wél het domein via DirectAdmin hebt gewijzigd voordat je het hebt vastgelegd, dan moet je dat weer terugzetten. Als DirectAdmin niet meer bereikbaar is via jedomein.nl:2223 probeer dan via het serveradres DirectAdmin te bereiken. Deze url staat in de e-mail met de inloggegevens. +
- +
- +
- +
- +
-Mocht je deze zijn kwijtgeraakt, achterhaal dan eerst [[nl:webhosting:general:retrieveserver|op welke server]] je zit. Vervolgens voer je in je adresbalk de url %%https://sXX.webhostingserver.nl:2223 in,%% met op de plaats van 'sXX' het nummer van de server waar jouw pakket op staat. +
- +
  
 <note ref> <note ref>
 **Gerelateerde vragen** **Gerelateerde vragen**
-    * [[nl:webhosting:alias:maindomain|Hoe wijzig ik mijn hoofddomein?]] +  * [[nl:webhosting:alias:maindomain]]
 </note> </note>
 
Geen cookies