Hulp bij je webhostingpakket of domeinnaam?

Handleidingen, tips, premium diensten of vraag één van onze experts.

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:domain:general:eppcode [15-04-2019 10:02]
Elmar Besselink
nl:domain:general:eppcode [15-04-2019 10:02] (huidige)
Elmar Besselink
Regel 14: Regel 14:
 {{https://www.antagonist.nl/help/_media/nl/admin/myantagonist/products/ma_gettransfercode.png?nolink&w=400|Klik in het vak 'Beheer' op 'Verhuiscode opvragen'.}} {{https://www.antagonist.nl/help/_media/nl/admin/myantagonist/products/ma_gettransfercode.png?nolink&w=400|Klik in het vak 'Beheer' op 'Verhuiscode opvragen'.}}
  
-**5.** De verhuiscode wordt direct per mail naar het e-mailadres verzonden dat bekend is in jouw klantaccount van Mijn Antagonist.+**5.** De verhuiscode wordt direct per mail naar het e-mailadres verzonden dat bekend is in jouw Mijn Antagonist-account.
  
 <note important> <note important>
 **Belangrijk**\\ Houd er rekening mee dat je een domeinnaam moet hebben verhuisd, voordat die bij ons is verlopen. Bijvoorbeeld .COM- of .NET-extensies hebben een wachtperiode van vijf dagen, wacht dus niet tot het laatste moment met verhuizen. **Belangrijk**\\ Houd er rekening mee dat je een domeinnaam moet hebben verhuisd, voordat die bij ons is verlopen. Bijvoorbeeld .COM- of .NET-extensies hebben een wachtperiode van vijf dagen, wacht dus niet tot het laatste moment met verhuizen.
 </note> </note>
 
Geen cookies