Waar kan ik de verhuiscode krijgen van mijn domeinnaam bij Antagonist?

Als je een domeinnaam wilt verhuizen, dan heb je een verhuiscode nodig. Dit is een reeks tekens die gebruikt wordt om te verifiëren dat jij de daadwerkelijke eigenaar van het domein bent. Je toont ermee aan dat je bevoegd bent om het domein naar een andere registrar te verhuizen. Voor een domeinnaam die je via Antagonist afneemt, kun je via Mijn Antagonist deze verhuiscode als volgt opvragen.

Verhuis je domeinnaam op tijd
Houd er rekening mee dat je een domeinnaam moet hebben verhuisd, voordat die bij ons is verlopen. Bijvoorbeeld .COM- of .NET-extensies hebben een wachtperiode van vijf dagen, wacht dus niet tot het laatste moment met verhuizen.

1. Log in op Mijn Antagonist.

Vul je gebruikersnaam en wachtwoord van Mijn Antagonist in en klik op 'Inloggen'.

2. Klik in het menu op 'Producten'.

Klik in het menu op 'Producten'.

3. Klik op de domeinnaam waarvoor je de verhuiscode wilt verkrijgen.

Klik op de domeinnaam waarvoor je de verhuiscode wilt verkrijgen.

4. Klik in het vak 'Beheer' op 'Verhuiscode opvragen' en bevestig in het venster dat volgt je verzoek. De verhuiscode wordt daarna per mail naar het e-mailadres verzonden dat bekend is in jouw Mijn Antagonist-account.

Klik in het kader 'Beheer' op 'Verhuiscode opvragen'.