Waar kan ik de verhuiscode krijgen van mijn domeinnaam bij Antagonist?

Voor het verhuizen van een domeinnaam is een verhuiscode nodig. Dit is een reeks tekens die gebruikt wordt om te verifiëren dat jij de daadwerkelijke eigenaar van het domein bent. En dus bevoegd bent om het domein te verhuizen naar een andere registrar. Voor een domeinnaam die je via Antagonist afneemt, kun je deze verhuiscode als volgt opvragen:

1. Log in op Mijn Antagonist.

Vul je gebruikersnaam en wachtwoord van Mijn Antagonist in en klik op 'Inloggen'.

2. Ga in het menu naar het tabblad 'Producten'.

Ga in het menu naar het tabblad 'Producten'.

3. Klik op de domeinnaam waarvoor je de verhuiscode wilt verkrijgen.

4. Klik in het vak 'Beheer' op 'Verhuiscode opvragen'.

Klik in het vak 'Beheer' op 'Verhuiscode opvragen'.

5. De verhuiscode wordt direct per mail naar het e-mailadres verzonden dat bekend is in jouw Mijn Antagonist-account.

Belangrijk
Houd er rekening mee dat je een domeinnaam moet hebben verhuisd, voordat die bij ons is verlopen. Bijvoorbeeld .COM- of .NET-extensies hebben een wachtperiode van vijf dagen, wacht dus niet tot het laatste moment met verhuizen.