Hoe kan ik de nameservers wijzigen van mijn domein?

De nameservers wijzigen van een domeinnaam gaat altijd via Mijn Antagonist. Ook als je domein aan een hostingpakket zit gekoppeld. Het aanpassen van de nameservers in DirectAdmin via 'DNS-beheer' heeft dus geen nut. Wil je de nameservers van je domeinnaam wijzigen, volg dan deze stappen in Mijn Antagonist.

1. Log in op Mijn Antagonist.

Vul je gebruikersnaam en wachtwoord van Mijn Antagonist in en klik op 'Inloggen'.

2. Ga in het menu naar 'Producten'.

Klik in het menu op 'Producten'.

3. Klik op de domeinnaam waarvoor je de nameservers wilt wijzigen.

Het productoverzicht in Mijn Antagonist.

4. Ga naar de optie 'Nameservers wijzigen', rechts te vinden in het kader 'Beheer'.

De optie 'Nameservers wijzigen' in Mijn Antagonist.

5. Vul de nieuwe gewenste nameservers in en klik daarna op 'Wijzigen'.

Het invoeren van je nameservers van je domeinnaam in Mijn Antagonist

Gebruik een sjabloon om direct de juiste nameservers voor een hostingpakket bij ons, een website bij WordPress.com of bij Wix.com in te vullen. Je kunt ook je eigen nameservers invullen. Er moeten dan minimaal twee verschillende nameservers worden opgegeven.