Hulp bij je webhostingpakket of domeinnaam?

Handleidingen, tips, premium diensten of vraag één van onze experts.

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:admin:renew:autorenew [09-10-2018 12:44]
Elmar Besselink
nl:admin:renew:autorenew [17-05-2019 11:44] (huidige)
Elmar Besselink
Regel 15: Regel 15:
 Je kunt automatisch verlengen voor je pakket inschakelen door minimaal éénmaal zelf voor je bestelling te betalen. Daarna is je rekeningnummer bij ons bekend en kun je automatisch verlengen inschakelen. Dit gaat als volgt: Je kunt automatisch verlengen voor je pakket inschakelen door minimaal éénmaal zelf voor je bestelling te betalen. Daarna is je rekeningnummer bij ons bekend en kun je automatisch verlengen inschakelen. Dit gaat als volgt:
  
-    - [[nl:admin:login:myantagonist|Log in]] op [[https://mijn.antagonist.nl|Mijn Antagonist]]. +  - [[nl:admin:login:myantagonist|Log in]] op [[https://mijn.antagonist.nl|Mijn Antagonist]]. 
-    - Ga naar '**Administratie**'. +  - Ga naar '**Administratie**'. 
-    - Klik onder '**Betaling en Verlenging**' op '**Bekijken**'. +  - Klik onder '**Betaling en Verlenging**' op '**Bekijken**'. 
-    - Kies hier de gewenste verlengmethode door op '**Methode kiezen**' te klikken. +  - Kies hier de gewenste verlengmethode door op '**Methode kiezen**' te klikken. 
-    - Controleer je gegevens en ga akkoord met de machtiging.+  - Controleer je gegevens en ga akkoord met de machtiging.
  
 Je krijgt nu per e-mail een bevestiging van de wijziging. Bovendien kan het zijn dat er meteen een bestelling voor de verlenging van een aantal producten wordt aangemaakt. Deze moet je nog wel handmatig voldoen. Je krijgt nu per e-mail een bevestiging van de wijziging. Bovendien kan het zijn dat er meteen een bestelling voor de verlenging van een aantal producten wordt aangemaakt. Deze moet je nog wel handmatig voldoen.
Regel 32: Regel 32:
 Als graag een “nieuw” rekeningnummer wil gebruiken dat nog niet bij ons bekend is, dan zijn de volgende stappen van belang: Als graag een “nieuw” rekeningnummer wil gebruiken dat nog niet bij ons bekend is, dan zijn de volgende stappen van belang:
  
-    - [[nl:admin:renew:renew|Stel een order op]] om je producten te verlengen en zet de betaling door vanaf het nieuwe rekeningnummer. +  - [[nl:admin:renew:renew|Stel een order op]] om je producten te verlengen en zet de betaling door vanaf het nieuwe rekeningnummer. 
-    - Na het verwerken van de betaling is het rekeningnummer bij ons bekend en kun je het instellen om te gebruiken voor toekomstige automatische verlengingen. Dit gaat bij '**Administratie**' > '**Betaling en Verlenging**' > '**Bekijken**'.+  - Na het verwerken van de betaling is het rekeningnummer bij ons bekend en kun je het instellen om te gebruiken voor toekomstige automatische verlengingen. Dit gaat bij '**Administratie**' > '**Betaling en Verlenging**' > '**Bekijken**'.
  
 Je vraagt je misschien af: waarom kan dit niet gewoon direct? Dat heeft met veiligheid en privacy te maken. We moeten immers controleren dat een rekeningnummer van jou en actief is, voordat we het voor automatisch verlengen kunnen gebruiken. Je vraagt je misschien af: waarom kan dit niet gewoon direct? Dat heeft met veiligheid en privacy te maken. We moeten immers controleren dat een rekeningnummer van jou en actief is, voordat we het voor automatisch verlengen kunnen gebruiken.
 
Geen cookies