Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Hoe werkt automatisch verlengen?

Het is bij Antagonist mogelijk om zelf te kiezen hoe je wilt verlengen. Bij 'handmatig verlengen' ontvang je van ons meerdere herinneringen per e-mail, waarin instructies staan hoe je jouw producten kunt verlengen.

Je kunt ook kiezen voor 'automatisch verlengen'. Dat houdt in dat we de verlenging voor je producten automatisch verwerken. Hoe werkt het? Ruim voordat een product verloopt, ontvang je per e-mail een aankondiging dat we een bestelling gaan aanmaken om het product te verlengen.

Je hebt dan nog twee weken de tijd om het product alsnog op te zeggen. Na deze twee weken incasseren we automatisch de kosten voor de verlenging vanaf jouw rekeningnummer. Zodra we de betaling ontvangen, verlengen we het product.

Indien de incasso mislukt, dan stopt het automatische proces. Dat betekent dat je het product dan alsnog handmatig moet verlengen. Uiteraard ontvang je dan hierover ook bericht met verdere uitleg. Indien je op dat moment geen actie onderneemt, vervalt het product.

Ter attentie
Gebruik je automatisch verlengen, dan worden je producten altijd met één jaar verlengd. Verleng handmatig als je producten graag gelijk voor twee of drie jaar wilt verlengen.

Automatisch verlengen inschakelen

Je kunt automatisch verlengen voor je pakket inschakelen door minimaal éénmaal zelf voor je bestelling te betalen. Daarna is je rekeningnummer bij ons bekend en kun je automatisch verlengen inschakelen. Dit gaat als volgt:

  1. Ga naar 'Administratie'.
  2. Klik onder 'Betaling en Verlenging' op 'Bekijken'.
  3. Kies hier de gewenste verlengmethode door op 'Methode kiezen' te klikken.
  4. Controleer je gegevens en ga akkoord met de machtiging.

Je krijgt nu per e-mail een bevestiging van de wijziging. Bovendien kan het zijn dat er meteen een bestelling voor de verlenging van een aantal producten wordt aangemaakt. Deze moet je nog wel handmatig voldoen.

Rekeningnummer wijzigen

Het instellen van automatisch verlengen kan alleen met een rekeningnummer dat bij ons bekend is. Is je rekeningnummer bekend binnen Mijn Antagonist, maar wordt er nu een ander rekeningnummer gebruikt, dan wijzig je het als volgt:

  1. Ga naar 'Administratie'.
  2. Klik onder 'Betaling en Verlenging' op 'Bekijken'.
  3. Klik op 'Methode kiezen' bij het rekeningnummer dat je voor toekomstige automatische verlengingen wilt gebruiken.

Als graag een “nieuw” rekeningnummer wil gebruiken dat nog niet bij ons bekend is, dan zijn de volgende stappen van belang:

  1. Stel een order op om je producten te verlengen en zet de betaling door vanaf het nieuwe rekeningnummer.
  2. Na het verwerken van de betaling is het rekeningnummer bij ons bekend en kun je het instellen om te gebruiken voor toekomstige automatische verlengingen. Dit gaat bij 'Administratie' > 'Betaling en Verlenging' > 'Bekijken'.

Je vraagt je misschien af: waarom kan dit niet direct? Dat heeft met veiligheid en privacy te maken. We moeten immers controleren dat een rekeningnummer van jou en actief is, voordat we het voor automatisch verlengen kunnen gebruiken.

 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.703 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste dienstverleners van 2019 in de MT1000.

Geen cookies