Hulp bij je webhostingpakket of domeinnaam?

Handleidingen, tips, premium diensten of vraag één van onze experts.

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:admin:personal:passport [17-05-2019 12:16]
Elmar Besselink
nl:admin:personal:passport [17-05-2019 12:18] (huidige)
Elmar Besselink
Regel 5: Regel 5:
  
 <note tip>**Ter kennisneming**\\ <note tip>**Ter kennisneming**\\
-De overheid heeft voor het veilig delen van dit type documenten de KopieID app beschikbaar gemaakt op [[https://play.google.com/store/apps/details?id=com%2Emilvum%2Ekopieid|Android]], [[https://itunes.apple.com/nl/app/kopieid/id932970330|iOS]] en [[https://www.microsoft.com/nl-nl/p/kopieid/9wzdncrcv5wn?rtc=1&activetab=pivot:overviewtab|Windows Phone]].</note>+De overheid heeft voor het veilig delen van dit type documenten de //KopieID app// beschikbaar gemaakt op [[https://play.google.com/store/apps/details?id=com%2Emilvum%2Ekopieid|Android]], [[https://itunes.apple.com/nl/app/kopieid/id932970330|iOS]] en [[https://www.microsoft.com/nl-nl/p/kopieid/9wzdncrcv5wn?rtc=1&activetab=pivot:overviewtab|Windows Phone]].</note>
  
 Staat het product of account op naam van een organisatie, dan hebben we, naast het kopie identiteitsbewijs van een bevoegde bestuurder, een uittreksel van de KvK nodig waaruit deze bevoegdheid blijkt. Blijkt de vertegenwoordigingsbevoegdheid niet uit het uittreksel, dan is er ook een bewijs van deze bevoegdheid nodig. Staat het product of account op naam van een organisatie, dan hebben we, naast het kopie identiteitsbewijs van een bevoegde bestuurder, een uittreksel van de KvK nodig waaruit deze bevoegdheid blijkt. Blijkt de vertegenwoordigingsbevoegdheid niet uit het uittreksel, dan is er ook een bewijs van deze bevoegdheid nodig.
 +
 +<note tip>**Ter kennisneming**\\ 
 +Je kunt een digitaal gewaarmerkt uittreksel [[https://www.kvk.nl/producten-bestellen/bedrijfsproducten-bestellen/uittreksels/digitaal-gewaarmerkt-uittreksel/|direct opvragen bij de KVK]]. 
 +</note>
  
 Het verzoek om deze documenten op te sturen komt uitsluitend vanuit onze helpdesk. De benodigde documenten kun je inscannen en naar ons e-mailen, faxen of per post opsturen. De contactgegevens staan elders op onze website. Het verzoek om deze documenten op te sturen komt uitsluitend vanuit onze helpdesk. De benodigde documenten kun je inscannen en naar ons e-mailen, faxen of per post opsturen. De contactgegevens staan elders op onze website.
 
Geen cookies