Hulp bij je webhostingpakket of domeinnaam?

Handleidingen, tips, premium diensten of vraag één van onze experts.

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:admin:personal:companyvat [17-05-2019 10:08]
Elmar Besselink
nl:admin:personal:companyvat [17-05-2019 12:12] (huidige)
Elmar Besselink
Regel 2: Regel 2:
 Voor een juiste btw-boekhouding vragen we Europese bedrijven met een btw-nummer om deze in te vullen. Er moet dus geen KvK-nummer of ander registratienummer in worden gevoerd in het veld. Voor een juiste btw-boekhouding vragen we Europese bedrijven met een btw-nummer om deze in te vullen. Er moet dus geen KvK-nummer of ander registratienummer in worden gevoerd in het veld.
  
-Mocht er geen btw-nummer zijn of als er geen sprake is van een organisatie, dan kan dit veld leeg worden gelaten. Het is dus niet mogelijk om hier persoonlijke btw-nummers in op te geven.+Mocht er geen btw-nummer zijn of als er geen sprake is van een organisatie, dan dient dit veld leeg te worden gelaten. Het is dus niet mogelijk om hier persoonlijke btw-nummers in op te geven.
  
-Let erop dat je het btw-nummer voorafgaat door de landcode. Nederlandse btw-nummers moeten het formaat NL123456789B01 hebben, Belgische btw-nummers zijn van het formaat BE0123456789.+Let erop dat je het btw-nummer inclusief de landcode invult. Nederlandse btw-nummers moeten het formaat NL123456789B01 hebben, Belgische btw-nummers zijn van het formaat BE0123456789.
  
-Mocht er later toch sprake zijn van een btw-nummer of wijzigt het btw-nummer, dan kan [[nl:antagonist:contact:contact|contact]] met ons op worden genomen om het nummer te wijzigen.+Mocht er later toch sprake zijn van een btw-nummer //of// wijzigt het btw-nummer, dan kan [[nl:antagonist:contact:contact|contact]] met ons op worden genomen om het nummer te wijzigen.
  
 <note ref> <note ref>
 
Geen cookies