Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:admin:order:vat [17-05-2019 12:09]
Elmar Besselink
nl:admin:order:vat [29-04-2020 12:36] (huidige)
Elmar Besselink [Moet ik btw betalen over mijn producten?]
Regel 1: Regel 1:
 +{{htmlmetatags>metatag-description=(We rekenen de Nederlandse btw (à 21%) door bij iedere bestelling. Bekijk hoe de btw-afhandeling precies werkt.)}}
 +
 ====== Moet ik btw betalen over mijn producten? ====== ====== Moet ik btw betalen over mijn producten? ======
 Ja, we rekenen de Nederlandse btw (à 21%) door bij iedere bestelling. De prijzen die op de website staan vermeld, zijn in principe exclusief btw, tenzij anders aangegeven. Onderaan de pagina staat aangegeven of de prijzen inclusief of exclusief btw vermeld staan. Ja, we rekenen de Nederlandse btw (à 21%) door bij iedere bestelling. De prijzen die op de website staan vermeld, zijn in principe exclusief btw, tenzij anders aangegeven. Onderaan de pagina staat aangegeven of de prijzen inclusief of exclusief btw vermeld staan.
Regel 8: Regel 10:
 We controleren een btw-nummer via het Europese systeem [[http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/|VIES]]. In veel landen staat je btw-nummer automatisch in de database als je een btw-nummer hebt, maar soms is het nodig dat je bij de lokale Belastingdienst een verzoek indient voor een intercommunautair btw-nummer. We kunnen een btw-nummer niet accepteren als deze niet in VIES staat. We controleren een btw-nummer via het Europese systeem [[http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/|VIES]]. In veel landen staat je btw-nummer automatisch in de database als je een btw-nummer hebt, maar soms is het nodig dat je bij de lokale Belastingdienst een verzoek indient voor een intercommunautair btw-nummer. We kunnen een btw-nummer niet accepteren als deze niet in VIES staat.
  
-Als je een wijziging door wilt voeren aan je btw-nummer, dan kun je dit [[nl:antagonist:contact:contact|aan ons doorgeven]].+Als je een wijziging aan je btw-nummer wilt doorvoeren, dan kun je dit aan ons [[nl:antagonist:contact:contact|doorgeven]].
  
 <note ref> <note ref>
 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.803 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste registrars in MT1000 en Emerce 100.

Geen cookies