Hoe kan ik een domeinnaam bestellen voor mijn klanten?

Als je een reseller bent, dan wil je natuurlijk ook domeinnamen voor je klanten kunnen bestellen. Hieronder staat stap voor stap beschreven hoe je dat doet.

1. Maak in DirectAdmin een nieuwe resellergebruiker met het domein aan of voeg het domein als domain pointer toe.

2. Log in op Mijn Antagonist.

Vul het wachtwoord van Mijn Antagonist in en klik op 'Inloggen'.

3. Maak nieuwe contactpersonen aan voor de klant.

4. Klik op 'Bestellen'.

De knop 'Bestellen' in Mijn Antagonist.

5. Voer de gewenste domeinnaam of domeinnamen in.

6. Selecteer op de volgende pagina de gewenste domeinnamen.

7. Klik op 'Kies contactpers.' als je een alternatieve contactpersoon aan de domeinnaam wilt koppelen.

De optie 'Kies contactpers.' in Mijn Antagonist.

8. Ga naar de volgende stap van het bestelformulier.

9. Kies voor de optie om 'Alleen de domeinen' te bestellen.

De optie 'Alleen de domeinen' in Mijn Antagonist.

10. Selecteer nu 'Eigen nameservers (of resellerdomein)'.

De optie 'Eigen nameservers (of resellerdomein)' in Mijn Antagonist.

11. Selecteer vervolgens het gewenste pakket onderaan het formulier of voer eigen nameservers in.

Het formulier om je nameservers bij een bestelling in te voeren in Mijn Antagonist.

12. Rond de bestelling af.

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.703 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste dienstverleners van 2019 in de MT1000.