Hoe kan ik een extra domeinnaam bij mijn pakket bestellen?

Je kunt via Mijn Antagonist een extra domeinnaam voor je hostingpakket bestellen. Dit gaat als volgt.

1. Log in op je klantaccount van Mijn Antagonist.

Vul het wachtwoord van Mijn Antagonist in en klik op 'Inloggen'.

2. Klik bovenaan in het menu op 'Bestellen'.

Klik in het menu op 'Bestellen'.

3. Vul de domeinnaam in die je graag wilt bestellen en klik op 'Volgende'.

Vul de domeinnaam in die je graag wilt bestellen en klik op 'Volgende'.

4. Voeg de domeinnaam die je wilt registreren toe aan de winkelwagen. Voeg eventueel andere domeinen toe of met dezelfde naam maar met een andere extensie, als je die ook wilt vastleggen. Klik daarna op 'Volgende'.

Voeg de domeinnamen die je wilt bestellen toe aan de winkelwagen.

5. Klik rechts bovenin op 'Bestel alleen de domeinen'. Je hebt nu een aantal opties. Kies eerst links wat je wilt en dan rechts aan welk bestaand pakket je het domein wilt koppelen.

• Begin een nieuwe website: je wilt het domein voor een nieuwe website gebruiken op een bestaand pakket.
  • Alias voor bestaand pakket: je wilt het nieuwe adres doorsturen naar het hoofddomein van een bestaand pakket.

De mogelijke opties bij het bestellen van een nieuwe domeinnaam.

6. Ga verder en kies voor hoeveel jaar je het domein wilt registreren. Rond ten slotte de bestelling af door op 'Bestellen' te klikken. Het domein zal daarna automatisch aan het gekozen pakket worden gekoppeld.

Rond de bestelling af.