Hoe kan ik een extra domeinnaam bij mijn pakket bestellen?

Je kunt via Mijn Antagonist een extra domeinnaam voor je pakket bestellen. Dit gaat als volgt:

1. Log in op je klantaccount van Mijn Antagonist.

Vul het wachtwoord van Mijn Antagonist in en klik op 'Inloggen'.

2. In Mijn Antagonist kies je vervolgens voor 'Bestellen'.

Klik in Mijn Antagonist op 'Bestellen'.

3. Vul achter 'Domeinnaam' de gewenste domeinnaam in en klik op 'Volgende'.

Vul achter 'Domeinnaam' de gewenste domeinnaam in en klik op 'Volgende'.

4. Voeg op het scherm dat nu toont de gewenste domeinnaam toe aan je winkelwagen en klik op 'Volgende'.

Voeg de gewenste domeinnaam toe aan je winkelwagen en klik op 'Volgende'.

5. Kies onderaan voor de optie 'Alleen de domeinen'.

• Selecteer daar de optie 'Alias voor bestaand pakket (of resellerdomein)'.
  • Kies het hostingpakket waar de domeinnaam aan gekoppeld moet worden.
  • Klik daarna onderaan op de knop 'Volgende'

Kies het hostingpakket waar de domeinnaam aan gekoppeld moet worden.

6. Bij 'Stap 3: bevestig de bestelling' kies je of je het domein voor één, twee, of drie jaar wilt vastleggen.

Bij 'Stap 3: bevestig de bestelling' kies je of je het domein voor één, twee, of drie jaar wilt vastleggen.

7. Klik ten slotte op de knop 'Bestellen' om de bestelling te plaatsen.

Belangrijk
Als de bestelling is afgerond, wordt het domein als alias aan het bestaande pakket toegevoegd. Het domein verwijst dan dus door naar het hoofddomein dat al aan het pakket zit gekoppeld. Volg deze stappen als je het bestelde domein voor een nieuwe website wilt gebruiken.

Als je over deze bestelprocedure nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.703 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste dienstverleners van 2019 in de MT1000.