Hoe kan ik een extra domeinnaam bij mijn pakket bestellen?

Je kunt via Mijn Antagonist een extra domeinnaam voor je pakket bestellen. Dit gaat als volgt:

1. Log in op je klantaccount van Mijn Antagonist.

2. In Mijn Antagonist kies je vervolgens voor 'Bestellen'.

Klik in Mijn Antagonist op 'Bestellen'.

3. Vul achter 'Domeinnaam' de gewenste domeinnaam in en klik op 'Volgende'.

Vul achter 'Domeinnaam' de gewenste domeinnaam in en klik op 'Volgende'.

4. Selecteer op het volgende scherm de gewenste domeinnaam en klik weer op 'Volgende'.

Selecteer op het volgende scherm de gewenste domeinnaam en klik weer op 'Volgende'.

5. Na het selecteren van de gewenste domeinnaam, kies je bij 'Stap 2: Kies het pakket' voor 'Alleen de domeinen'.

6. Selecteer vervolgens de optie 'Alias voor bestaand pakket (of resellerdomein)'.

7. Kies het hostingpakket waar de domeinnaam aan gekoppeld moet worden.

Kies het hostingpakket waar de domeinnaam aan gekoppeld moet worden.

8. Klik daarna onderaan op de knop 'Volgende'.

9.Bij 'Stap 3: Bevestig de bestelling' kies je of je het domein voor één, twee, of drie jaar wilt vastleggen.

Bij 'Stap 3: Bevestig de bestelling' kies je of je het domein voor één, twee, of drie jaar wilt vastleggen.

10. Klik ten slotte op de knop 'Bestellen' om de bestelling te plaatsen.

Belangrijk
Als de bestelling is afgerond, wordt de domeinnaam als alias aan het bestaande pakket toegevoegd. Het nieuwe domein verwijst dus door naar het andere domein dat al aan het pakket zit gekoppeld. Volg deze stappen als je de bestelde domeinnaam voor een nieuwe website wilt gebruiken.

Als je over deze bestelprocedure nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!