Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Ben je nog geen klant, dan kun je via onze website een bestelling plaatsen. Als bestaande klant kun je ook via Mijn Antagonist een nieuw hostingpakket of domein bestellen. Het product wordt dan aan je klantaccount toegevoegd.

We bespreken hier de verschillende bestelmogelijkheden binnen Mijn Antagonist. Zo weet je hoe je bijvoorbeeld een hostingpakket bij een al bestaand domein bestelt of een nieuw domein registreert.

Domeinnaam en hosting bestellen

1. Log in op Mijn Antagonist.

Log in op Mijn Antagonist.

2. Klik in het menu op 'Bestellen'.

Klik in het menu op 'Bestellen'.

3. Vul de domeinnaam in die je graag wilt bestellen en klik op 'Volgende'.

Vul de domeinnaam in die je graag wilt bestellen en klik op 'Volgende'.

4. Voeg de domeinnaam die je wilt registreren toe aan de winkelwagen. Voeg eventueel andere domeinen toe of met dezelfde naam maar met een andere extensie, als je die ook wilt vastleggen. Klik daarna op 'Volgende'.

Voeg de domeinnamen die je wilt bestellen toe aan de winkelwagen.

5. Selecteer het type pakket dat je in combinatie met het domein wilt bestellen en klik onderaan op 'Volgende'.

Kies met welk pakket je de nieuwe domeinnaam wilt bestellen.

6. Registreer eventueel voor meerdere jaren om het tarief die periode vast te zetten. Vink aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en klik op ‘Bestellen’ om de bestelling te plaatsen.

Kies voor hoe lang je de producten wilt afnemen en klik op 'Bestellen'.

Meerdere domeinnamen bestellen

Het is ook mogelijk om meerdere domeinnamen tegelijk te bestellen. Wil je dat graag, log dan eerst in op Mijn Antagonist en volg deze stappen.

1. Klik in het menu op 'Bestellen'.

Klik in het menu op 'Bestellen'.

2. Klik nu op 'Meer domeinnamen', zodat het invoerveld zicht uitvouwt.

Klik op 'Meer domeinnamen' een vul de aanvullende domeinen in.

3. Vul per regel alle domeinnamen in die je wenst te registreren en klik op 'Volgende'.

Het veld waar je meerdere domeinnamen tegelijkertijd in kunt voeren.

4. Als de ingevulde domeinen vrij zijn, dan worden ze direct aan je winkelwagen toegevoegd. Vervolg de bestelling en kies of je ze los of in combinatie met een nieuw hostingpakket wilt afnemen. Je kunt ze ook aan een al bestaand pakket koppelen.

Domeinnaam verhuizen

Heb je een domein bij een andere hostingpartij geregistreerd, dan kun je deze naar ons toe verhuizen. Bij dit proces moet je kunnen aantonen dat jij de eigenaar van het domein bent. Dit gaat aan de hand van een verhuiscode die je bij je huidige provider kunt opvragen. Heb je deze code en wil je het domein bij Antagonist onderbrengen, volg dan deze stappen.

Meer weten over je domein verhuizen?
Raadpleeg deze handige uitleg en ontdek alles wat bij een domeinnaam verhuizen komt kijken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

1. Klik in het menu op 'Bestellen'.

Klik in het menu op 'Bestellen'.

2. Vul de domeinnaam in die je graag naar ons toe wilt verhuizen en klik op 'Volgende'.

Vul de domeinnaam in die je graag wilt verhuizen en klik op 'Volgende'.

3. Er verschijnt nu een venster voor de verhuisgegevens. Vul de verhuiscode en -datum in en klik op 'Bevestigen'.

Geef de verhuiscode en datum op voor het te verhuizen domein.

• Verhuiscode: vul de vereiste verhuiscode in. Als eigenaar van het domein kun je dit opvragen bij de huidige provider waar je het domein hebt ondergebracht.
  • Verhuisdatum: als een domein niet direct moet worden verhuisd en dit pas na later moet gebeuren, dan kan de datum hier worden opgegeven. Denk aan situaties waar er tijd nodig is om de website klaar te zetten.

4. Vervolg nu de bestelling en bepaal of je het te verhuizen adres los of in combinatie met een nieuw hostingpakket wilt afnemen. Je kunt het ook aan een al bestaand pakket koppelen.

Domeinnaam bestellen met eigen contactpersonen

Als de eigenaar van de domeinnaam niet diegene moet zijn die ook de eigenaar is van het klantaccount, dan kunnen er voor een domein aparte contactpersonen worden gebruikt. Volg deze stappen als je een nieuw domein wilt registreren met gelijk de juiste contactpersonen ingesteld.

1. Zorg dat de contactpersonen die je wilt gebruiken, zijn aangemaakt.

Het overzicht van aangemaakte contactpersonen in Mijn Antagonist.

2. Klik in het menu op 'Bestellen'.

Klik in het menu op 'Bestellen'.

3. Vul de domeinnaam in die je graag wilt registreren en klik op 'Volgende'.

Vul de domeinnaam in die je graag wilt registreren en klik op 'Volgende'.

4. Controleer of het domein in je winkelwagen staat en klik daar op 'Kies contactpersonen'.

De optie 'Kies contactpersonen' in Mijn Antagonist.

5. Selecteer per domeinnaam de juiste contactpersonen en klik op 'Opslaan'.

Kies de gewenste contactpersoon voor de te bestellen domeinnaam en klik op 'Opslaan'.

6. Vervolg de bestelling en kies of je het domein los of met een nieuw pakket wilt afnemen. Na het afronden van de order worden voor de domeinregistratie de gegevens van de gekozen contactpersonen gebruikt.

Domeinnaam bestellen voor bestaand pakket

Wil je voor een bestaand hostingpakket een nieuwe domeinnaam bestellen, volg dan na het inloggen de volgende stappen.

1. Klik in het menu op 'Bestellen'.

Klik in het menu op 'Bestellen'.

2. Vul de domeinnaam in die je graag wilt registreren en klik op 'Volgende'.

Vul de domeinnaam in die je graag wilt registreren en klik op 'Volgende'.

3. Controleer of alle gewenste domeinen in je winkelwagen staan en klik op 'Volgende'.

Voeg de domeinnamen die je wilt bestellen toe aan de winkelwagen.

4. Klik rechts bovenin op 'Bestel alleen de domeinen'. Je hebt nu een aantal opties.

• Begin een nieuwe website: je wilt het domein voor een nieuwe website gebruiken op een bestaand pakket.
  • Alias voor bestaand pakket: je wilt het nieuwe adres doorsturen naar het hoofddomein van een bestaand pakket.

De mogelijke opties bij het bestellen van een nieuwe domeinnaam.

5. Bepaal nu rechts aan welk bestaand pakket je het domein wilt koppelen en ga verder. Na het afronden van de bestelling wordt het domein automatisch aan het gekozen pakket gekoppeld.

Losse domeinnaam bestellen

Je kunt via Mijn Antagonist een domeinnaam zonder hostingpakket bestellen. Je kunt dit willen, omdat je voor nu aan een los domein genoeg hebt of het later aan één van je bestaande pakketten wilt koppelen. Wil je een losse domeinnaam registreren, volg dan deze stappen in Mijn Antagonist.

1. Klik in het menu op 'Bestellen'.

Klik in het menu op 'Bestellen'.

2. Vul de domeinnaam in die je graag wilt bestellen en klik op 'Volgende'.

Vul de domeinnaam in die je graag wilt bestellen en klik op 'Volgende'.

3. Controleer of alle gewenste domeinen in je winkelwagen staan en klik op 'Volgende'.

Voeg de domeinnamen die je wilt bestellen toe aan de winkelwagen.

4. Klik rechts bovenin op 'Bestel alleen de domeinnaam' en dan op 'Geen pakket'. Na het afronden van de bestelling wordt het adres als een losse domeinnaam in je klantaccount ondergebracht.

Kies voor de optie 'Geen pakket'.

Nieuw pakket bestellen bij een bestaande domeinnaam

Heb je al een losse domeinnaam en wil je daar graag een nieuw hostingpakket voor bestellen, dan kun je in Mijn Antagonist de onderstaande stappen volgen.

Nieuw pakket voor een al gekoppeld domein?
Zit het domein al aan een ander bestaand hostingpakket gekoppeld, volg dan dit stappenplan.

1. Klik bovenaan in het menu op 'Producten'.

Klik in het menu op 'Producten'.

2. Klik achter de domeinnaam waarvoor je een hostingpakket wilt bestellen op 'Koppel hosting'.

Klik achter de domeinnaam waarvoor je een hostingpakket wilt bestellen op 'Koppel hosting'.

3. Kies voor de optie 'Bestel nieuw pakket' en selecteer het pakket dat je wenst.

Een nieuw hostingpakket bestellen voor een domeinnaam.

4. Klik ten slotte op 'Domein upgraden' om de bestelling te plaatsen.

Bestaand hostingpakket upgraden

Je kunt via Mijn Antagonist je hostingpakket upgraden naar een ander pakket. Volg na het inloggen de volgende stappen.

1. Klik bovenaan in het menu op 'Producten'.

Klik in het menu op 'Producten'.

2. Klik achter het hostingpakket dat je wilt upgraden op 'Upgrade'.

Het productoverzicht in Mijn Antagonist.

3. Kies naar welk type pakket je wilt upgraden en klik op 'Upgrade nu' om de bestelling te plaatsen.

Kies naar welk type pakket je wilt upgraden en klik op 'Upgrade nu' om de bestelling te plaatsen.

4. Je ziet nu de productwijziging in de winkelwagen staan. Klik op 'Afrekenen' om de bestelling af te ronden.