Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Compleet stappenplan voor inloggen

Er zijn bij Antagonist verschillende systemen waarop je kunt inloggen. Veel van deze systemen gebruiken hun eigen inloggegevens die niet uitwisselbaar zijn. Mocht je door de bomen het bos niet meer kunnen zien, dan kun je op deze pagina vinden hoe je weer toegang krijgt tot alle systemen.

Het is in principe mogelijk om, zonder tussenkomst van de helpdesk, al jouw inloggegevens te herstellen. Het enige wat hiervoor nodig is, is dat het e-mailadres in Mijn Antagonist nog klopt en toegankelijk is. Zorg er daarom ook voor dat dat adres altijd up-to-date is. Je kunt dit adres zelf aanpassen via Mijn Antagonist.

Ter attentie
Een overzicht van systemen is te vinden in de cheatsheet. Hierin staat ook per systeem een link naar de handleiding voor het wijzigen of herstellen van de inloggegevens.

Mijn Antagonist

Bekijk het hoofdartikel over op Mijn Antagonist inloggen.

Het belangrijkste systeem voor toegang tot de verschillende onderdelen, is Mijn Antagonist. Dit systeem is te vinden op https://mijn.antagonist.nl. Je kunt hierop inloggen met het e-mailadres dat je bij de bestelling van jouw producten hebt opgegeven en wat je eventueel op de pagina 'Administratie' hebt aangepast.

Als je het wachtwoord van dit account niet meer weet, ga dan naar https://mijn.antagonist.nl/reset_password/ voor het herstellen ervan. Vul op deze pagina het e-mailadres in wat aan jouw klantaccount is gekoppeld.

Als jouw e-mailadres in Mijn Antagonist niet meer correct is, of je weet niet meer welk e-mailadres aan jouw account hebt gekoppeld, neem dan contact op met onze helpdesk.

Het kan zijn dat er meerdere klantaccounts zijn geregistreerd op hetzelfde e-mailadres. Je ontvangt dan ook meerdere e-mailberichten: voor elk klantaccount een. In elke e-mail wordt het betreffende klantnummer genoemd.

Ter attentie
Hou er ook rekening mee dat sommige e-mailproviders de berichten samenvoegen, waardoor het lijkt dat je maar één bericht hebt ontvangen. De andere berichten zijn dan in de 'threaded view' te vinden. Bijvoorbeeld Gmail doet dit.

DirectAdmin / FTP

Bekijk het hoofdartikel over op DirectAdmin inloggen.

Inloggen op DirectAdmin gaat door naar https://www.voorbeeld.nl:2223 te gaan, waarbij je 'voorbeeld.nl' vervangt met je eigen domeinnaam.

De gebruikersnaam die je moet gebruiken, is (meestal) gelijk aan deb12345, waarbij '12345' jouw klantnummer is. Als je meerdere hostingpakketten afneemt, kan er een toevoeging 'n2', 'n3' enzovoorts achter staan. Deze inloggegevens moet je ook gebruiken bij het inloggen op FTP.

Als je de gebruikersnaam of het wachtwoord niet meer weet, dan kun je deze via Mijn Antagonist herstellen. Raadpleeg daarvoor deze instructies.

E-mail

Bekijk het hoofdartikel over e-mailaccounts aanmaken.

Voor het inloggen op de e-mail kun je een eigen e-mailprogramma gebruiken, of de webmail. In beide gevallen moet je bij 'Gebruikersnaam' het e-mailadres invullen, waarvan je de berichten wilt ophalen. Gebruik hier dus niet jouw deb-nummer.

Als je het wachtwoord van jouw e-mailaccount bent vergeten of verloren, dan kun je deze opnieuw instellen via DirectAdmin. Hoe dit moet, wordt uitgelegd op deze pagina.

 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.084 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste registrars in MT1000 en Emerce 100.

Geen cookies