Hulp bij je webhostingpakket of domeinnaam?

Makkelijke handleidingen, nuttige pagina's en Premium Support — of vraag onze experts.

 

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:admin:login:directadmin [12-02-2019 15:47]
Elmar Besselink [Wachtwoord vergeten?]
nl:admin:login:directadmin [12-02-2019 15:50] (huidige)
Elmar Besselink [Wachtwoord vergeten?]
Regel 44: Regel 44:
  
 ===== Wachtwoord vergeten? ===== ===== Wachtwoord vergeten? =====
-Als je gebruikersnaam of wachtwoord niet correct is, dan verschijnt de melding 'Invalid login. Please verify your Username and Password'. Controleer in dat geval of je je wachtwoord exact hebt gekopieerd, zoals je dat van ons hebt ontvangen.+Als je gebruikersnaam of wachtwoord niet correct is, dan verschijnt de melding: <html><i>'Invalid login. Please verify your Username and Password.'</i></html> Controleer in dat geval of je je wachtwoord exact hebt gekopieerd, zoals je dat van ons hebt ontvangen.
  
 De O en 0 en de I, l en 1 zijn vaak moeilijk uit elkaar te houden. Kopieer desnoods het wachtwoord uit de e-mail die je van ons hebt ontvangen. Let er daarbij op dat je niet per abuis eventuele spaties mee kopieert. De O en 0 en de I, l en 1 zijn vaak moeilijk uit elkaar te houden. Kopieer desnoods het wachtwoord uit de e-mail die je van ons hebt ontvangen. Let er daarbij op dat je niet per abuis eventuele spaties mee kopieert.
  
-Mocht je jouw wachtwoord niet meer kunnen achterhalen, vraag dan via Mijn Antagonist een [[nl:admin:myantagonist:products:resetpasswordda|wachtwoordherstel]] aan. +Mocht je jouw wachtwoord niet meer kunnen achterhalen, vraag dan via Mijn Antagonist een [[nl:admin:myantagonist:products:resetpasswordda|wachtwoordherstel]] aan. We raden overigens altijd aan om het door ons gegeneerde wachtwoord direct naar een eigen wachtwoord te wijzigen
  
 <note tip> <note tip>

 
Geen cookies