We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Registreer .XYZ-domein met 90% korting: 12 maanden halen, 1 betalen!

Met een .XYZ-domein onderscheid jij je van de rest. Deze veelzijdige extensie past bij iedere website, want jij bepaalt de betekenis. En dat kan tijdelijk supervoordelig! Je profiteert nu namelijk van 90% korting op nieuwe registraties. Zo heb jij een jaar lang een .XYZ-adres voor € 1,29! Dat is 12 maanden voor de prijs van 1. 

Registreer .XYZ-domein met 90% korting: 12 maanden halen, 1 betalen!

Het actietarief zie je vanzelf als je voor 31 oktober 2018 een .XYZ-domein aan je winkelwagen toevoegt. Geen promotiecodes of cashbacks, gewoon direct korting! Na het eerste jaar bepaal jij of je voor het normale tarief verder wilt (€ 1,29 /mnd). We laten je natuurlijk ruim op tijd weten als het verlengmoment eraan komt. Zo kun je .XYZ zonder verrassingen spotgoedkoop uitproberen!

Registreer .XYZ →

De populariteit van .XYZ

Volgens nTLDStats is .XYZ momenteel één van de meest populaire nieuwe extensies, zowel in Nederland als wereldwijd. Zo ging Alphabet Inc. (het moederbedrijf van Google) je voor. Zij maakten een weldoordachte keuze met abc.XYZ. Kort, onvergetelijk en direct betrekking op de organisatienaam. En dat creatieve voorbeeld kun jij volgen!

Het .XYZ-domein is namelijk hét perfecte alternatief voor .COM. Die laatste richt zich op commerciële organisaties en is wereldwijd enorm bekend. Veel grote, internationale bedrijven hebben er één, waardoor er voor jou weinig te kiezen overblijft. Niet met .XYZ! Daar heb je nog volop mogelijkheden voor een sterk, pakkend adres voor jouw zakelijke website.

Waarom een .XYZ-domein?

  • Jij bepaalt de betekenis die je eraan wilt geven! Het is niet toegeschreven aan een specifieke doelgroep, zoals .COM voor commercie.
  • Met een .XYZ-domein laat jij potentiële klanten zien dat je out-of-the-box denkt! Zowel voor je website als voor je dienstverlening.
  • Het is de ideale extensie voor bedrijven die ook maar iets met taal of communicatie doen. Denk aan vertaalbureau.XYZ of spraakwaterval.XYZ.
  • Ook te associeren met onderwijsinstellingen, (online) cursussen of medische websites. Denk aan bijsluiter.XYZ of taalcursus.XYZ.
  • Veel aantrekkelijke adressen zijn nog vrij. Zo kom je gemakkelijker zonder koppeltekens of spelfouten te gebruiken tot je perfecte domeinnaam!
  • Het wijkt af en is daardoor gemakkelijk te onthouden. Zeker als je een beetje humor in je combinatie gebruikt!
  • Gebruik je creatieve .XYZ-domeinnaam als hét adres voor je website. Of koppel hem aan een bestaande en stuur hem daar naar door.
  • Je kunt vindingrijke e-mailadressen aanmaken en die vallen op! Leuk voor bijvoorbeeld visitekaartjes.
  • Gebruik domeinnamen voor je online marketing of zet multi-domein marketing in om je website te promoten en via meerdere domeinen bereikbaar te maken!

Tot slot

Heb je vragen over registratie of gebruik van je .XYZ-domeinnaam? Stuur gerust een e-mail naar support@antagonist.nl en we helpen je met plezier.

De actieprijs geldt specifiek voor nieuwe .XYZ-registraties voor 1 jaar. Bestaande .XYZ-domeinen verhuizen gaat tegen het standaardtarief.

P.S. Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die verschijnen op ons blog? Dat kan! Via RSS, per e-mail, het liken op Facebook, het +1’en op Google+ of het volgen op Twitter.

Deel dit blog
Antagonist
Antagonist

De vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites. Eenvoud, kwaliteit en service. Complete webhosting, waarin je alles vindt voor de start van jouw online succes!

Artikelen: 52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100