We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Uitslag Entrepreneur Of The Year 2012!

Wouter is tweede geworden in de zeer prestigieuze Ernst & Young Entrepreneur Of The Year 2012 competitie, vlak achter Derek Roos van Mendix. Hiermee treedt Wouter toe tot de Ernst & Young Entrepreneur Of The Year sociëteit. Het is een bevestiging voor uitstekend ondernemerschap, vol passie en overtuiging. We zijn erg blij voor Wouter en voor Antagonist, want dat betekent dat we het goed gedaan hebben en dat er een mooie aanleiding is voor een feestje! Tevens willen we jullie enorm bedanken, want zonder blije en tevreden klanten waren we nooit zover gekomen!

Ernst & Young Entrepreneur Of The Year Team Antagonist
Team Antagonist

Het was een zeer bevlogen weekend voor Wouter en de rest van het team van Antagonist. Op zaterdag 6 oktober vond de finale plaats van de Ernst & Young Entrepreneur Of The Year competitie. Begin dit jaar was Wouter voor deze indrukwekkende competitie genomineerd, in de categorie ‘Emerging’. Na de jurydag in september bleef hij over samen met vier andere topondernemers. Tenslotte werd zaterdag, tijdens een feestelijk gala in de MediArena te Amsterdam, de uitslag van de competitie bekendgemaakt. Wouter, die erg blij is met het behalen van zijn tweede plek, was naar aanloop van het gala gespannen, maar vooral ook nuchter.

Wouter de Vries

“Allereerst wil ik Derek Roos feliciteren met het behalen van de eerste plek, het was een ontzettend gave en spannende avond! Het is erg fijn om op deze manier een bevestiging te krijgen, dat hetgeen wat ik doe succesvol is. De waarden waarvoor ik sta en waar ik mijn bedrijf Antagonist mee heb opgebouwd, worden enorm gewaardeerd en dat maakt mij zeer enthousiast. Het geeft me een flinke drive om nog beter m’n best te doen. Bij Antagonist proberen we sinds de oprichting anders te zijn dan andere hostingproviders. Tijd en aandacht voor onze klanten, razendsnelle ondersteuning, uitstekende service en echt met ze meedenken: dat maakt ons onderscheidend. Onze klanten belonen ons daarvoor dagelijks, met de goede reviews die ze over ons schrijven. Het is mooi om zo hoog te eindigen in een prestigieuze competitie als deze, maar het is fantastisch om te zien dat mijn visie, passie en overtuiging ervoor zorgt dat we klanten echt helpen en blij maken. Ik vind het belangrijk om daarom ook al onze klanten te bedanken, want zonder hen was het nooit zover gekomen.” – aldus Wouter.

Ernst & Young Entrepreneur Of The Year

Tijdens de spannende en intensieve Ernst & Young Entrepreneur Of The Year jurydag heeft een vakkundige jury, onder leiding van Hans Biesheuvel (voorzitter MKB Nederland), 12 finalisten bekend gemaakt.

Ernst & Young Entrepreneur Of The Year
Ernst & Young Entrepreneur Of The Year

De finalisten hebben op zaterdag 6 oktober gestreden voor de prestigieuze Ernst & Young Entrepreneur Of The Year Award binnen drie categorieën, Master, Accelerating en Emerging. Met deze award wil Ernst & Young succesvol ondernemerschap belonen en zichtbaar maken, zodat deze succesvolle ondernemers anderen kunnen inspireren en motiveren met hun visie, passie, overtuiging en excellent leiderschap. De Ernst & Young Entrepreneur Of The Year wordt in Nederland voor de 17e keer uitgereikt.

Wie toe wil treden tot de sociëteit van Entrepreneur Of The Year, moet nogal wat in huis hebben. Het begint bij een onderscheidende visie, passie en overtuiging. Daarnaast moet je uitblinken door een vastberaden aanpak die leidt tot indrukwekkende resultaten. Je hebt een winnaarsmentaliteit en laat je graag meten met andere ondernemers van niveau. Het is een sociëteit waarbij Ernst & Young vernieuwd ondernemerschap nadrukkelijk op een voetstuk zet en ondernemers aanmoedigt en ondersteunt om het beste uit zichzelf, hun medewerkers en klanten te halen.

Deel dit blog
Jeroen Wolsink
Jeroen Wolsink

Jeroen ondersteunt het Antagonist-team op het gebied van marketing, communicatie en strategie. Het bedenken en uitwerken van concepten met behulp van creatieve strategieën is wat Jeroen graag doet. Marketing en communicatie spelen daarbij een belangrijke rol.

Artikelen: 73

Eén reactie

  1. […] Met Antagonist gaat het ook goed – Antagonist eigenaar Wouter de Vries vertelde in een interview met Sprout dat in 2010 een omzet van €1 miljoen werd gehaald. In 2012 is Antagonist genomineerd voor de Deloitte Fast50 Award en werd directeur Wouter de Vries tweede in de zeer prestigieuze Ernst & Young Entrepreneur Of The Year 2012 comp…. […]

Reacties zijn gesloten.

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100