“Wet van Dam” is zóóó 2007″

Bij Antagonist zijn we sinds 2007 al in lijn met de Wet van DamIedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je neemt een abonnement op bijvoorbeeld een tijdschrift of sportschool, en eigenlijk wil je er na het eerste jaar alweer vanaf. Echter, je stuit op de flauwe trucjes: opzegtermijnen van drie maanden, alleen opzeggen via de postduif, etcetera.

De Wet van Dam biedt een oplossing en gaat in op 1 december, vandaag dus. Na de eerste stilzwijgende verlenging heb jij als consument het recht om op ieder moment op te zeggen met een maximale opzegtermijn van één maand. De Volkskrant kopte een aantal dagen geleden al “Niet meer automatisch verlengen: sportscholen vrezen omzetdaling”. Niet alleen sportscholen vrezen hiervoor, ook hostingproviders. Wij niet!

Bij Antagonist zijn we sinds 2007 al in lijn met de Wet van Dam. Zoals je weet zetten we ons in voor een bedrijf dat zo goed is, dat we er zelf ook klant zouden willen zijn. Daarom is het sinds 2007 bij ons al zo dat we überhaupt geen stilzwijgende verlengingen doen. Zo zit jij als klant nooit ergens aan vast. Wel zo’n prettig idee.

Deel App Tweet Mail Deel