We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

“Wet van Dam” is zóóó 2007″

Bij Antagonist zijn we sinds 2007 al in lijn met de Wet van DamIedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je neemt een abonnement op bijvoorbeeld een tijdschrift of sportschool, en eigenlijk wil je er na het eerste jaar alweer vanaf. Echter, je stuit op de flauwe trucjes: opzegtermijnen van drie maanden, alleen opzeggen via de postduif, etcetera.

De Wet van Dam biedt een oplossing en gaat in op 1 december, vandaag dus. Na de eerste stilzwijgende verlenging heb jij als consument het recht om op ieder moment op te zeggen met een maximale opzegtermijn van één maand. De Volkskrant kopte een aantal dagen geleden al “Niet meer automatisch verlengen: sportscholen vrezen omzetdaling”. Niet alleen sportscholen vrezen hiervoor, ook hostingproviders. Wij niet!

Bij Antagonist zijn we sinds 2007 al in lijn met de Wet van Dam. Zoals je weet zetten we ons in voor een bedrijf dat zo goed is, dat we er zelf ook klant zouden willen zijn. Daarom is het sinds 2007 bij ons al zo dat we überhaupt geen stilzwijgende verlengingen doen. Zo zit jij als klant nooit ergens aan vast. Wel zo’n prettig idee.

Deel dit blog
Wouter de Vries
Wouter de Vries

Wouter de Vries richtte in 2004 Antagonist op, de tegenspeler op de hostingmarkt. Het bedrijf staat voor eenvoud, transparantie en uitstekende klantenservice. Inmiddels heeft Antagonist meer dan 70.000 tevreden klanten mogen bedienen.

Artikelen: 33

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100