We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Werken bij Antagonist: join The A-Team!

Antagonist groeit en heeft voor de komende jaren leuke plannen op de plank liggen. Om die reden zoeken we nieuwe collega’s, in alle soorten en maten: developers, systeembeheerders, marketeers en supporters. We zijn vooral op zoek naar échte ‘Antagonisters’. Wij zijn een jong, energiek en ambitieus team met zeer uitdagende doelstellingen. Denk jij dat jij een Antagonister bent? Join The A-Team!

Wij zoeken jou: join The A-Team!

In dit blog schrijf ik graag over ons personeelsbeleid, in de breedste zin van het woord. Hiermee hoop ik je een goed beeld te geven, waarom het superleuk is om bij Antagonist te werken en waarom je bij ons zou moeten solliciteren!

De visie van Antagonist

De visie van Antagonist: onze klanten alles bieden voor een succesvolle start van een website en ondersteunen in de groei naar online succes. Voor medewerkers hebben we dezelfde visie: we willen je graag een vliegende start voor jouw carrière bieden en laten je daarna graag doorgroeien binnen de organisatie. Het is natuurlijk geheel afhankelijk welke richting je interessant vindt, met welke kennis je binnenkomt en welke groeirichting voor jou interessant is. Wij staan open voor jouw initiatieven en ondersteunen je graag bij jouw ambities.

De techniek

Naast dat je mogelijkheden hebt om te groeien, is de technische basis waarin je bij Antagonist begint al uitdagend. In het blog over container hosting heeft ons technisch brein, Erik Jan, het serverplatform uitgebreid omschreven. Hij kan dit als de beste overdragen en laat, mede door zijn enorme passie voor techniek, menig techneutenhart sneller kloppen.

Naast dat technisch voorop lopen een belangrijk speerpunt is, vinden wij ook veiligheid een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan DNSSEC, SSL en Patchman. Ten slotte proberen we met innovatieve oplossingen onze klanten te helpen bij technische uitdagingen. Alweer enige tijd geleden zorgden we ervoor dat onze klanten op een veilige manier via SSH kunnen verbinden. Als Antagonister kun jij meedenken en meewerken aan de technische oplossingen voor onze klanten, waardoor onze producten en diensten elke dag weer uitgebreider en beter worden.

De baas

Je baas, natuurlijk zeker niet onbelangrijk. Ik kan je geruststellen, daar hoef je je geen zorgen over te maken. Wanneer jij een Antagonister bent, dan komt dat helemaal goed! Wouter heeft Antagonist in 2004 opgericht, met de klant als middelpunt. Het gevolg: eenvoud, duidelijkheid en de best mogelijke gebruikservaring. Door alles zo veel mogelijk te automatiseren, zorgen we er al een decennium lang voor dat de klant binnen enkele minuten met zijn website aan de slag kan.

Werken bij Antagonist: de quote van Einstein

Ook in het personeelsbeleid zorgt Wouter voor de juiste ondersteuning. Al in de Sprout van 2011 stelde hij: “Ik wil andere mensen de kans geven om uit te blinken.” Deze visie is in de afgelopen jaren niet veranderd en ook doorgegeven aan de andere leidinggevenden binnen Antagonist. Hierdoor krijg je via allerlei wegen de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Zo kun jij uitblinken waarin jij goed bent.

Je collega’s

We zijn een jong team. Zoals te verwachten, zijn je collega’s ook allemaal echte ‘Antagonisters’. Anders houd je het niet vol 😉 Typische eigenschappen van je collega’s zijn: ambitieus, hongerig naar verbetering en collegiaal. We zijn een team en helpen elkaar door dik en dun. We bestaan uit dertien man. Om alles goed draaiende te houden, is goed blijven communiceren en samenwerken dus van levensbelang. Daarnaast kunnen we allemaal een goede afweging maken tussen een lolletje op zijn tijd en gefocust werken.

Niet onbelangrijk is dat we buiten het werk om graag ook leuke activiteiten ondernemen. Denk aan een activiteit die door één van je collega’s is georganiseerd, zoals een dagje mountainbiken of het bezoek met het team aan een ‘escape room’. Ook spontane eet- en drinkuitjes (terras!) zijn geen uitzondering, wanneer we aan het einde van de dag nog even willen ontspannen. Gewoon vrijblijvend, omdat je graag nog even met je collega’s de stad in wilt.

Werken bij Antagonist: uitstapjes

Eén van de leukste activiteiten is ons jaarlijkse Oktoberfest. Dit feest is inclusief Duitse meezingers, bratwurst, lederhosen en pullen bier. We nodigen, naast alle directe collega’s, ook hun partners en alle oud-collega’s uit. Hierdoor is het eigenlijk ook direct een reünie, waarbij in ieder geval de verhalen van de afgelopen Oktoberfesten ook weer in geuren en kleuren voorbij komen. Dit wil je een keer meemaken!

De klant

Naast het team waar je elke dag mee te maken hebt, heb je ook elke dag te maken met de klant. Antagonist heeft zeer betrokken klanten. Dit zie je in de opbouwende kritiek die we ontvangen bij het uitrollen van een nieuwe product of dienst. Hierbij denken klanten met ons mee en voorzien ons van verbeterpunten, waarmee we direct onze producten en diensten verbeteren. Ook ontvangen we lovende reacties op onze acties rondom het het promoten van onze nieuwe producten en diensten. Soms krijgen we zelfs een taart van onze klanten, omdat ze ontzettend blij zijn met onze service!

Werken bij Antagonist: taart als beloning!

De complimenten en feedback die wij van onze onze klanten ontvangen, zijn voor ons de drijfveer om het nog beter te doen. We doen elke dag ons stinkende best om het voor de klant zo eenvoudig mogelijk te maken online succesvol te zijn.

Waar wacht je nog op? Join The A-Team!

Hopelijk ben je door dit blog enthousiast geworden en kun je niet wachten om contact met ons op te nemen. Ondertussen ben ik namelijk ook wel nieuwsgierig geworden naar jou!

Bekijk de vacatures →

En dan nog dit…

In 2004 werd een groep nerds van het kastje naar de muur gestuurd door een bureaucratische instantie voor een afspraak die nooit was afgesproken. Deze jongens ontsnapten onmiddellijk uit een contract met stiekeme kleine lettertjes en doken onder in de online underground.

Vandaag de dag, nog steeds gezocht door het bureaucratische stelsel, overleven ze als één van de beste hostingproviders van Nederland. Als jij een baan zoekt, en je denkt dat je goed genoeg bent, en als je ze kunt vinden… Stuur dan je motivatie met cv naar het Antagonist-team!

Tralalalaaa tralalaaa tralalalalalaaaa…

Je kunt je e-mail richten aan Marjolein en sturen naar vacature@antagonist.nl, dan zorg ik ervoor dat je sollicitatie bij de juiste persoon terecht komt. Hopelijk tot snel!

P.S. Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die verschijnen op ons blog? Dat kan! Via RSS, per e-mail, het liken op Facebook, het +1’en op Google+ of het volgen op Twitter.

Deel dit blog
Marjolein Schuring
Marjolein Schuring

Marjolein is Projectmanager bij Antagonist. Ze is een kei in plannen en het motiveren van collega’s, zodat een zo goed mogelijke dienstverlening wordt verstrekt. Met een sterk en gemotiveerd team kan de klant namelijk het beste worden geholpen.

Artikelen: 19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100