We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Welk hostingpakket past bij jou?

Wil je een eigen website maken of je huidige website verhuizen naar Antagonist? Je zult dan een hostingpakket moeten kiezen. Wanneer je hier nog geen ervaring mee hebt, kan dit best lastig zijn. Graag leggen we je uit waarvoor je elk hostingpakket het beste kunt gebruiken. Zo maak jij een weloverwogen keuze.

Welk hostingpakket past bij jou?

Antagonist biedt drie hostingpakketten aan: Slim, Plus en Pro. Wanneer je een nieuwe website maakt of een bestaande naar ons toe verhuist, kun je kiezen uit één van deze pakketten. Voordat je deze keuze maakt, is het belangrijk om te weten wat voor type website je in gedachten hebt. Probeer dit daarom eerst voor jezelf duidelijk te krijgen. Zo voorkom je dat je een te krap of juist een te ruim pakket kiest.

Waarover wil je meer weten?


Slim-pakket 

Slim is een perfect instappakket en geschikt voor het hosten van één website. Het heeft alles wat je nodig hebt voor een succesvolle start. Dankzij 50 GB snelle SSD-opslag heb je ruim voldoende plek voor je website en e-mail. Aanvullende domeinnamen die je aan dit pakket koppelt, worden naar dezelfde website doorgestuurd.

Heb je geen of weinig ervaring met webhosting, dan raden wij aan om met Slim te beginnen. Dit is namelijk het perfecte pakket om kennis te maken met alle mogelijkheden. Ook voor de meer ervaren gebruiker kan het Slim-pakket een goede match zijn. Minder complexe websites hebben namelijk genoeg aan de resources die dit pakket biedt.

Het Slim-pakket van Antagonist.

Wanneer kies je voor het Slim-pakket? 

Het Slim-pakket is geschikt voor bijvoorbeeld de wat kleinere zakelijke websites. Denk aan bedrijfswebsites met informatie en contactgegevens. Bedrijven of zzp’ers kiezen hier vaak voor, omdat zij online vindbaar willen zijn. Het hostingpakket is inclusief e-mail. Dit is voor bedrijven en zzp’ers prettig, omdat zij hierdoor gelijk zakelijke e-mailadressen kunnen aanmaken. Ook voor klanten met hobbymatige websites is Slim een goede keuze. Denk aan een WordPress-blog of het particulier verhuren van een vakantiehuisje.

Begin met het Slim-pakket

Het Slim-pakket heeft 1 CPU-core, 1 GB ram en 50 GB SSD-opslag. Begin het eerste jaar voor slechts € 4,99 per maand.

Slim-pakket bestellen →

Plus-pakket

Bij het Plus-pakket krijg je 75 GB SSD-opslag en kun je tot drie afzonderlijke websites hosten. Dit pakket past goed bij de snelgroeiende of zwaardere websites, die meer resources nodig hebben. Daarnaast biedt dit pakket meer mogelijkheden. Zo kun jij je website versnellen met Redis en applicaties maken met Python en Node.js.

Plus-pakket

Wanneer kies je voor een Plus-pakket?

Het Plus-pakket is een goede match voor klanten met meerdere websites. In plaats van drie afzonderlijke Slim-pakketten, kun je met een Plus-pakket al je websites vanuit één plaats beheren. Dit is voordeliger én overzichtelijker. Dit hostingpakket is daarnaast ideaal voor klanten met een startende of middelgrote webshop. De SSD-opslag biedt ruimte voor productpagina’s met foto’s en video’s. Daarbij zorgen de extra features ervoor dat jouw website genoeg kracht heeft om alles snel te laden. 

Begin met het Plus-pakket

Het Plus-pakket heeft 2 CPU-cores, 2 GB ram en 75 GB SSD-opslag. Begin het eerste jaar voor slechts € 9,99 per maand.

Plus-pakket bestellen →

Pro-pakket 

Tot slot bieden wij het Pro-pakket aan. Bij dit pakket krijg je 100 GB SSD-opslag en kun je tot vijf afzonderlijke websites hosten. Door de omvang van de opslag en de krachtige CPU ben je met dit pakket verzekerd van een betrouwbare en constante performance. Je krijgt bij dit pakket 256 MB Redis-cache en extra features, zoals Python en Node.js, zijn ook bij dit pakket inbegrepen. 

Pro-pakket

Wanneer kies je voor een Pro-pakket?

Het Pro-pakket is geschikt voor e-commerce en webshops die veel resources vragen. Het pakket biedt genoeg ruimte en rekenkracht voor meerdere kleinere webshops of één uitgebreide webshop met veel productpagina’s, foto’s en video’s. Het Pro-pakket kan ook worden ingezet door klanten die tot vijf losse websites vanuit één platform willen beheren. Net als bij het Plus-pakket, is dit een voordeligere oplossing dan 5 aparte Slim-pakketten.

Begin met het Pro-pakket

Het Pro-pakket heeft 3 CPU-cores, 4 GB ram en 100 GB SSD-opslag. Begin het eerste jaar voor slechts € 19,99 per maand.

Pro-pakket bestellen →

Altijd een compleet pakket 

Welk pakket je ook kiest, elke klant krijgt bij ons een afgesloten container op de server. Andere klanten kunnen je websiteverkeer niet verstoren, waardoor je verzekerd bent van privacy en een snelle, stabiele website. Ook komt elk pakket met e-mail vanuit jouw gekozen domein (bv. info@jouwdomein.nl), inclusief uitgebreide virus- en spamfilters. Daarnaast krijgt iedere klant bij ons standaard gratis SSL. Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit de diensten en extra’s die wij in onze pakketten opnemen. Bekijk het complete overzicht.

Probeer het uit

Je kunt bij Antagonist je hostingpakket 30 dagen uitproberen. Blijkt het toch geen goede keuze te zijn, dan kun je binnen die periode kosteloos opzeggen. Je zit dus nergens aan vast. Wil je extra uitleg of twijfel je nog over welk pakket het beste bij jou past? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag! 

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, X, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Kim van Rijn
Kim van Rijn

Kim ondersteunt Antagonist op het gebied van marketing en communicatie. Met een passie voor het digitale, houdt zij zich vooral bezig met contentmarketing en -strategie.

Artikelen: 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100