We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Verleng je .NU-domein met 50% korting!

Het .NU-domein is enorm kansrijk. Pakkende combinaties, vindingrijke e-mailadressen en ze zijn ruim beschikbaar! Niet alleen wij, maar iedereen die er de afgelopen tijd één of meer heeft vastgelegd ziet dit in. Precies voor jullie willen we de bal rollende houden. Daarom verleng je .NU-domeinen bij ons tijdelijk met een dikke 50% korting!

Verleng je .NU-domein nu met 50% korting!

Vergis je niet hoe waardevol een goede domeinnaam is. Het is je online uithangbord, de voorgevel van je winkel. Het bepaalt hoe jouw website, waar jij jezelf en je diensten presenteert, is te bereiken. En doe je het goed, dan bereik je er een massapubliek mee. Laat je domein dus niet verloren gaan. Voor de helft van het geld heb je een verlenging zo geregeld!

Hoe verleng ik mijn .NU-domein?

 1. Log in op je klantaccount van Mijn Antagonist.
 2. Klik bovenaan op Producten.
 3. Zet een vinkje voor de .NU-domeinnamen die je wilt verlengen.
 4. Klik op Verlengen en rond de bestelling af.

Bonustip: pak die meer-jaren-korting!
Kies je direct om voor meerdere jaren te verlengen, dan profiteer je bovenop de actiekorting ook nog eens van meer-jaren-korting. Zo kun je jouw .NU-domein dus zelfs met meer dan 50% korting verlengen!

Waarom een .NU-domein?

 • Humor onthoud je (maar wees ook voorzichtig). Presenteer je dienstverlening met een grappig domein, zoals ikwilnaastjemoederopdetrouwfoto.nu.
 • Gaat humor je iets te ver? Dan is een pakkende naam misschien een betere optie end.nu of wil-je-me.nu.
 • Maak vindingrijke e-mailadressen aan, die je niet kunt vergeten. Denk aan bestel@whopperme.nu of reserveer@je-tickets.nu.
 • Registreer korte, sterke domeinen die bij een andere extensie al lang vergeven zijn. Denk aan fee.nu en esc.nu, perfect voor escape rooms!
 • Bescherm je merknaam. Check of de variant op je bedrijfsnaam vrij is en wees je concurrenten voor.
 • Promoot je business op het internet en zet domeinnamen voor je online marketing.
 • Zet multi-domein marketing succesvol in om je online business te promoten en maak je website via meerdere domeinen bereikbaar!

De enorme potentie van .NU

Vanwege de enorme potentie van .NU hebben we er onlangs behoorlijk wat aandacht aan besteed. Zowel voor als achter de schermen. Met resultaat waar we trots op zijn! Zo zijn we verantwoordelijk voor zo’n 15% van alle totaal met DNSSEC-beveiligde .NU-domeinen.

P.S. Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die verschijnen op ons blog? Dat kan! Rechts bovenin via RSS, e-mail, het liken op Facebook, het +1’en op Google+ of het volgen op Twitter.

Deel dit blog
Jeroen Wolsink
Jeroen Wolsink

Jeroen ondersteunt het Antagonist-team op het gebied van marketing, communicatie en strategie. Het bedenken en uitwerken van concepten met behulp van creatieve strategieën is wat Jeroen graag doet. Marketing en communicatie spelen daarbij een belangrijke rol.

Artikelen: 73

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100