We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Tiemo, de nieuwe developer die Antagonist nog beter gaat maken!

Hallo, mijn naam is Tiemo Kieft. Ik ben 32 jaar en sinds 1 september 2015 werk ik bij Antagonist. Ik ga mij bezig houden met het onderhouden en uitbreiden van Mijn Antagonist; het kloppend hart van Antagonist en tevens het administratief beheersysteem voor klanten en hun producten.

Nieuwe medewerker Antagonist: Tiemo Kieft

Vanuit mijn bijbaan als student ben ik direct na mijn opleiding aan de slag gegaan als developer bij een bedrijf dat hulpmiddelen maakt voor het automatiseren van internetmarketing. Daar heb ik veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen en onderhouden van Python-applicaties. Ik vind het leuk om software te ontwikkelen die begrijpelijk en nuttig is voor gebruikers. Deze interesse ga ik bij Antagonist dan ook inzetten om vele verbeteringen door te voeren.

Zoals gezegd, ga ik mij vooral focussen op het onderhouden en verbeteren van Mijn Antagonist. Hierbij ligt de nadruk met name op gebruiksvriendelijkheid en automatisering. Bij Antagonist proberen we het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken, zodat ze eenvoudig zoveel mogelijk zelf kunnen doen. Deze traditie zet ik graag voort.

Ik ben klaar voor deze nieuwe uitdaging en ga met enthousiasme mijn tijd
bij Antagonist tegemoet!

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, X, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Tiemo Kieft
Tiemo Kieft

Als developer houdt Tiemo zich bezig met het onderhouden en uitbreiden van Mijn Antagonist; het kloppend hart van Antagonist en tevens het administratief beheersysteem voor klanten en hun producten.

Artikelen: 13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100