We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

De beste wensen en een terugblik op een succesvol 2016!

Allereerst wensen we je een gelukkig Nieuwjaar! Wij verheugen ons erop om je online succes in 2017 verder te laten groeien. Ben je (net) nieuw? Dan helpen wij je graag bij een succesvolle online start! Ook in 2017 gaan we daar keihard ons best voor doen! Gewoon, zoals je gewend bent van Antagonist.

De beste wensen en een terugblik op een succesvol 2016: gelukkig Nieuwjaar!

En dan nu – voordat we ons volgende nieuws onthullen – kijken we terug op een belofte van vorig jaar. Antagonist kondigde toen aan om gaandeweg 2016 haar dienstverlening verder uit te breiden en een aantal gloednieuwe features toe te voegen. Benieuwd of dat gelukt is? Oordeel zelf! Vandaag, één jaar later, zetten we de gebeurtenissen van 2016 voor je op een rijtje.

Het team groeide flink in 2016

De beste wensen en een terugblik op een succesvol 2016: groeiWe groeiden niet alleen qua omvang, ook medewerkers groeiden in hun ontwikkeling. Vorig jaar begon goed. Erik kwam in de eerste instantie als technisch expert onze helpdesk versterken. Dat ging zeer voorspoedig. Hij ontwikkelde zich tot een echte eindbaas en werd uiteindelijk de nieuwe Team Lead van de Support-afdeling!

Daarnaast kregen we nog meer versterking: Wouter, Daniël, Alia en Heidi kwamen erbij. Stuk voor stuk waardevolle aanwinsten, waardoor we hard kunnen blijven groeien! Maar het is nog niet genoeg. We zijn nog steeds op zoek naar meer nieuw talent. Dus ken je iemand? Let us know!

SSH op Valentijnsdag 2016

De beste wensen en een terugblik op een succesvol 2016: SSHDe eerste nieuwe feature die we toevoegden was SSH-toegang. Met een knipoog, verpakt als liefdesgedicht, kondigden we dit op Valentijnsdag aan. En met succes! Veel van onze (technische) klanten waren hierop aan het wachten. En met de overgang naar ons nieuwe platform konden we dit begin 2016 voor jou introduceren.

“Vertrouwen is de basis voor een goede relatie. Voor Valentijn hebben we ons flink uitgesloofd. Onze nieuwe pakketten zijn verder uitgebreid. Dat hebben we in januari beloofd. We stellen met liefde onze firewall open. Vanaf nu staat SSH op onze servers aan. Die functionaliteit krijg jij gratis. Om via de command line naar je pakket te gaan.”

Extra ondersteuning

Hulp nodig bij het inrichten van je website? Met onze premium diensten, die in het eerste kwartaal van vorig jaar erbij kwamen, helpen we je een flink eind op weg!

Wij maken backups voor jou

De beste wensen en een terugblik op een succesvol 2016: automatische backupsOp 1 april lanceert Antagonist haar nieuwe backupsysteem. Een grap? Nee hoor, keiharde zekerheid, want data verliezen is nooit grappig! Om de paar uur maken wij een backup van jouw gehele pakket. In de eerste instantie gaan deze drie dagen terug, maar dat vinden we niet genoeg. Daarom hebben we een kleine 180 Terabyte aan extra schijven erbij ingehangen.

Zodoende breiden we onze automatische backups uit naar maar liefst 28 dagen! Dankzij deze ongekend hoge retentie (meestal is het een paar uur of één dag) kun je bij Antagonist veel langer terug in de tijd om je website, e-mail of ieder ander onderdeel te herstellen.

File system caching

De beste wensen en een terugblik op een succesvol 2016: SSDBij Antagonist zijn we een cachingmechanisme gaan gebruiken dat anders is dan de traditionele systemen. Het is niet alleen anders, want anders is niet per definitie beter. De caching die wij zijn gaan gebruiken, is vele malen sneller. En sneller is wel beter!

In combinatie met de gloednieuwe, razendsnelle SSD’s die we dit jaar erbij kregen, behoren we tot de allersnelste webhostingproviders van Nederland. En daar is onafhankelijk bewijs voor 🙂 wat je verderop in dit artikel kunt lezen!

Hoe wij ons platform voor jou betrouwbaar houden!

Als de mogelijkheden toenemen, dan is het verstandig om tevens de security te vergroten. Zodoende is de veiligheid flink toegenomen. Daarnaast hebben we dit jaar ook flink geïnvesteerd in ons platform, waardoor we onze uptime (dit jaar 100% network uptime), stabiliteit en betrouwbaarheid blijvend kunnen garanderen.

PatchmanDe beste wensen en een terugblik op een succesvol 2016: security– een zusterbedrijf van Antagonist – doet daar nog een schepje bovenop. In de websites van onze klanten hebben we in 2016 proactief tienduizenden beveiligingslekken en kwetsbaarheden (die ontdekt worden in CMS’en als WordPress, Joomla! en Drupal) direct gerepareerd. Zonder dat onze klanten daar iets voor hoefden te doen. Regelmatig waren we zelfs sneller dan het nieuws. Zo werd erger voorkomen en konden kwaadwillenden hiervan geen misbruik maken.

Voorkomen is beter dan genezen

Zoals eerder vermeld, stimuleren we graag de groei van jouw online succes. Een goede webhost helpt je daarom bij het in de gaten houden van de belangrijkste punten voor een vloeiend en feilloos werkende website. Denk aan CPU, geheugen, gelijktijdige processen, etc. Voor onze servers deden we dat al en nu ook specifiek voor jouw pakket. Valt iets op? Dan handelen we proactief.

De beste wensen en een terugblik op een succesvol 2016: proactieve monitoringWe hebben daarvoor een gloednieuw systeem ontwikkeld dat de gezondheid van jouw website(s) nauwlettend in de gaten houdt. Je krijgt daarmee een realtime overzicht van de status van je website(s). Daarnaast wordt je geïnformeerd als er sprake is van een dreigende krapte qua resources of als er (mogelijke) fouten zijn gevonden binnen je website. Zo kun je met een gerust hart werken aan jouw online succes!

Nog sneller is nog beter!

Drie jaar geleden begon de ontwikkeling van een tool die we op de achtergrond gebruiken om je databases sneller te maken. In 2016 zorgde onze Smart Index Creator, die we continu hebben verbeterd, opnieuw voor flinke optimalisatie-slagen. Onze webhosting was nog nooit zo snel!

De beste wensen en een terugblik op een succesvol 2016: supersnelle webhostingDeze en diverse andere features hebben ervoor gezorgd dat, in combinatie met de continue innovatie en technologieën die we doorvoeren, we bij de allersnelste hostingproviders (volgens Marketingfacts en Emerce) van Nederland horen. Een prachtig resultaat waar we best een beetje trots op zijn. In ieder geval de perfecte motivatie om er nog een schepje bovenop te doen!

Nog veel meer…

Voor Antagonist was 2016 een bijzonder goed jaar. Met ons kleine, hechte team hebben we een enorme hoeveelheid werk verzet. Daarnaast hebben we erg veel lol gehad. Op de werkvloer, tijdens borrels, met het legendarische Oktoberfest en meer. Daarom is Antagonist een fantastische plek om te werken. Maar er gebeurde nog veel meer.

De beste wensen en een terugblik op een succesvol 2016: taartJe kon wederom de allernieuwste gTLD’s bestellen, zoals .SHOP, .BLOG, etc. De performance van Mijn Antagonist werd flink verbeterd, waardoor je vloeiender en gemakkelijker je producten kunt beheren. Van onze lieve klanten kregen we taart, taart en nog meer taart! Van Black Friday tot en met Cyber Monday gingen we helemaal los. Een deel van onze racks werd gefilmd door RTV Oost voor een item over datacenters. We werden geïnterviewd door ISPam. Op Sysadmin Appreciation Day kwam er opnieuw taart! In 2015 introduceerden we als eerste PHP 7.0. Precies een jaar later doen we het opnieuw (het zit in ons bloed). Nog voor de officiële release is PHP 7.1 bij Antagonist beschikbaar. En, en, en er is nog véél meer. Kortom, teveel om op te noemen.

Positieve beoordelingen

De beste wensen en een terugblik op een succesvol 2016: positieve beoordelingenWat ons betreft is 2016 geslaagd! En met wat we nog in petto hebben, wordt 2017 opnieuw een prachtjaar. Ons doel? Het onuitputtelijk blij maken van klanten en dat blijft het ook. Daar worden wij gelukkig van (ook dat zit in ons bloed). En daar moeten we het juist van hebben, want zo groeit Antagonist. Concessies op kwaliteit en service geven ons koude rillingen. We investeren liever in een stabiele, prettige en langdurige samenwerking met onze klanten. We doen het goed of anders niet!

Ons succes – ook in 2016 – is mede te danken aan de (digitale) mond-tot-mondreclame die jij als trouwe klant voor Antagonist maakt. Daar zijn we je bijzonder dankbaar voor! Zo kwamen er een kleine 500 positieve recensies op onafhankelijke beoordelingswebsites bij. En werd maar liefst 96,2% van de ruim 80.000 antwoorden, die onze klantenservice dit jaar verstuurde, superpositief beoordeeld! Opnieuw een stijging (was 95,2%) ten opzichte van vorig jaar!

Tot slot

De beste wensen en een terugblik op een succesvol 2016: passieWe verheugen ons erop om je in 2017 opnieuw van dienst te mogen zijn! In een wereld die snel verandert, richt Antagonist zich op wat niet verandert: kwaliteit en service; een concept dat tijdloos is. In 2016 was onze webhosting compleet, gebruiksvriendelijk en scherp geprijsd. In 2017 zal dat nog steeds zo zijn en in 2027 ook. Het is de koers die Antagonist vaart. En die zal je dit jaar opnieuw positief doen verbazen, maar daarover later meer!

Nogmaals, bedankt dat jij bij ons wilt horen. Passie en intrinsieke motivatie wakkeren het vuur aan om keihard ons best te blijven doen. We zijn hongerig naar verbetering en grijpen graag kansen om zowel jouw als onze ambitieuze doelen te doen verwezenlijken. Namens het gehele Antagonist-team wensen we je veel succes!

P.S. Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die verschijnen op ons blog? Dat kan! Rechts bovenin via RSS, e-mail, het liken op Facebook, het +1’en op Google+ of het volgen op Twitter.

Deel dit blog
Jeroen Wolsink
Jeroen Wolsink

Jeroen ondersteunt het Antagonist-team op het gebied van marketing, communicatie en strategie. Het bedenken en uitwerken van concepten met behulp van creatieve strategieën is wat Jeroen graag doet. Marketing en communicatie spelen daarbij een belangrijke rol.

Artikelen: 73

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100