We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Terugblik 2021: een jaar vol ontwikkeling!

De feestdagen zijn in zicht en 2022 nadert! Vanwege het coronavirus was het weer een bewogen jaar. Natuurlijk kijken we daarom graag vooruit. Toch willen we ook even stilstaan bij alles wat er is bereikt. We werkten als team hard aan veel moois. Zo is er een hoop gebeurd, bijgekomen en verbeterd. Bekijk de belangrijkste ontwikkelingen van 2021!

Terugblik 2021: een jaar vol ontwikkeling!

Positief blijven en online doorgaan

Ondanks de hoge vaccinatiegraad in Nederland is het coronavirus momenteel nog niet weg te denken. Versoepelingen en maatregelen komen en gaan in golfbewegingen. Voor ons betekent dit vooral veel thuiswerken – net als vorig jaar. Gelukkig gaat dat goed en kent dit geen uitdagingen voor onze dagelijkse bedrijfsvoering. Duidelijk is wel dat online doorgaan voor velen cruciaal is en blijft. Een digitale aanwezigheid is onmisbaar en daar blijven we je bij helpen.

Aangesloten bij group.ONE

In maart sloten we ons aan bij group.ONE. De zoektocht naar een sterke partner ging natuurlijk niet over één nacht ijs. Wel werd al snel duidelijk dat we elkaar vonden in onze kernwaarden. Zowel Antagonist als group.ONE denken klantgericht. Ook intern zagen we veel overlap in de hechte cultuur. Zo bleken zij de beste keuze voor Antagonist, haar klanten en haar toekomst. Door elkaars krachten en expertise te bundelen, verzekerden we de continuïteit van onze dienstverlening. Op dit niveau is er gewoonweg meer innovatie mogelijk.

Online opslag als nieuwe dienst

Zo kwamen we in april met online opslag als nieuwe dienst. Daarmee heb je altijd op elk apparaat je bestanden razendsnel beschikbaar. Backups, foto’s, video’s en documenten bewaar je zo veilig in de cloud. Gewoon op onze servers in Nederland en met de persoonlijke service die je van ons kent.

Online opslag geïntroduceerd en verbeterd.

Sindsdien is het blijvend verbeterd. Mede op basis van jouw feedback voegden we nieuwe functies toe. Denk aan gebruikersbeheer om opslag met elkaar te delen, snelle voorvertoning van bestanden en extra ruime pakketopties. Ook gaven we vele terabytes aan cloudopslag gratis weg, zodat we jou het gemak ervan konden laten ervaren. Met groot succes!

2021 in vogelvlucht

We steken veel tijd en energie in verbeteringen. Dit jaar voor het eerst als onderdeel van een groep. Zo waarborgen we de hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Bekijk het jaar in vogelvlucht.

De ontwikkelingen van 2021 in vogelvlucht.

Natuurlijk is dit maar een kleine selectie. Zowel voor als achter de schermen gebeurde er veel meer. Hieronder nog een greep uit de verbeteringen.

 • DANE en meer platformverbeteringen | We voegden DANE toe aan domeinnamen voor nog veiligere e-mail.
 • E-mailpakket als nieuwe dienst | We introduceerden een nieuw pakket voor als je alleen e-mail wilt voor je domeinnaam.
 • Resellerpakket vernieuwd | Er kwam een nieuw Resellerpakket bij met betere specificaties en flexibelere uitbreidingsmogelijkheden.
 • Antagonist Backups voor resellers | Als eerste vernieuwingstap voegden we onze Antagonist Backups toe aan het Resellerpakket.
 • Elke dag zorgeloos blijven mailen | We verruimden de hoeveelheid e-mails die je per dag kunt sturen voor al onze pakketten.
 • Sneller hulp via de live chat | We zorgden ervoor dat je vaker en sneller geholpen kunt worden via onze live chat.
 • Premium diensten gestroomlijnd | Dankzij een gestroomlijnder aanvraagproces kunnen we extra services sneller voor je uitvoeren.
 • PHP 8 beschikbaar | We maakten PHP 8 beschikbaar op ons hele platform, zodat je het maximale uit je websites kunt halen.
 • Handige keuzehulp | Met het beantwoorden van een paar korte vragen heb je in een paar klikken advies op maat.
 • Zelf .NL-domeinen uit quarantaine halen | Je kunt nu in quarantaine geraakte .NL-domeinen verlengen zonder tussenkomst van Support.

Opnieuw in de MT1000

Jouw vertrouwen is belangrijk en de drijfveer voor wat wij doen. We waren dan ook blij verrast toen we onlangs hoorden dat we weer in de MT1000 stonden. Hiermee behoort Antagonist ook in 2021 tot de beste en meest gewaardeerde zakelijke dienstverleners van Nederland! Dat voelt als een prachtige beloning na een jaar hard werken. Fijn om te zien, is dat ook groepsgenoot one.com een mooie positie in deze lijst heeft gescoord.

Antagonist opnieuw in 2021 opnieuw in de MT1000.

De kracht van containerisatie

Alweer in 2015 stapten we van shared webhosting over naar containerisatie. Hierdoor heeft elk hostingpakket bij Antagonist zijn eigen stukje computer dat je niet hoeft te delen. Zo heb je geen last meer van anderen op de server en profiteer je van flinke snelheidswinst. Tot op de dag van vandaag zijn we heel blij dat we toen hebben gekozen voor deze innovatieve techniek.

Zo kwam nog deze week een ernstige kwetsbaarheid in Apache Log4j v2 in het nieuws. Wij bieden op ons platform geen Java aan, dus dit is bij ons niet van toepassing. Toch laat ook dit het grote voordeel van container hosting zien. Doordat iedere website zich binnen een afgesloten container bevindt, heeft een gehackte website geen invloed op de rest. Zo wordt de schade beperkt die een mogelijke kwetsbaarheid kan aanrichten.

We zijn van nature extreem gefocust op continuïteit en uptime. Je website moet koste wat het kost altijd bereikbaar zijn. Soms voelt alles wat we hier voor doen vanzelfsprekend. Zo dichten we proactief beveiligingslekken in websites met het geavanceerde Patchman CLEAN. Dat scheelt jou als site-eigenaar en ons als platformbeheerder enorm veel stress.

Kijk je om je heen, dan vind je echter genoeg voorbeelden van grootschalige storingen en langdurig downtime. Dat zijn ook de momenten dat we het weer besefffen. Deze vergaande mate van monitoring en de maatregelen die we treffen, dat is uitzonderlijk. Het is onze kracht. We kunnen je daarom absoluut verzekeren dat hierop een sterke focus ligt – ook in de toekomst.

Op naar de volgende verbeterslag!

We zien het nieuwe jaar vol vertrouwen tegemoet. We richten ons op kwaliteit, veiligheid en service. Zo waarborgen we onze continuïteit en uptime. Alles om jou nog beter en op maat van dienst te kunnen zijn. Nogmaals bedankt dat je voor Antagonist kiest. Onze inzet gaat onverminderd door. Namens het hele team wensen we je fijne feestdagen. Op naar een mooi 2022!

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, X, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Antagonist
Antagonist

De vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites. Eenvoud, kwaliteit en service. Complete webhosting, waarin je alles vindt voor de start van jouw online succes!

Artikelen: 55

2 reacties

 1. Dank voor jullie goede wensen!

  Met Online Opslag ben ik helaas te vroeg begonnen, zoals ik eerder aangaf: dat is voor mij veel te ingewikkeld. U kunt de gratis account opheffen.

  Met de mailservice ben ik tot nu toe wel tevreden, behalve dat het zeer ingewikkeld, dan wel onmogelijk bleek om een spamfilter in te stellen, waardoor ik nog steeds veel spam ontvang. Ik gebruik deze account daarom niet meer voor uitgaande mail.

  Zeer tevreden ben ik over jullie medewerkers achter de helpdesk. Zij hebben veel moeite gedaan om mij met bovenstaande problemen te helpen, maar helaas is de drempel voor ingewikkeldheid een struikelblok, waar ik niet overheen kom. Het kost mij te veel studie en te veel tijd…..

  Eveneens goede feestdagen gewenst!

  • Bedankt en insgelijks, Jaap! Leuk om te zien dat je onze cloudopslag hebt uitgeprobeerd. Uiteraard is het geheel aan jou of je ermee doorgaat. Via Mijn Antagonist kun je indien gewenst de verlenging stopzetten.

   In je reactie stonden veel van je contact- en persoonsgegevens. Het is aan te raden om voorzichtig te zijn waar je dat deelt, want dit werkt het ontvangen van spam in de hand. We hebben deze gevens daarom bewust uit je bericht gehaald.

   Ten slotte fijn dat je zeer tevreden bent over onze helpdesk! Aarzel niet om daar nogmaals contact mee op te nemen over het spamfilter. We kijken de instellingen graag voor je na en scherpen ze aan waar nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100