We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

De beste wensen voor 2021 en een terugblik op een bewogen jaar!

De mensen die het dichtst bij je staan, hebben je waarschijnlijk alvast het beste gewenst. Wij doen dat via deze weg ook graag, want we zijn blij met jou als klant. Na een bewogen 2020 wensen we je voor komend jaar veel geluk en vooral gezondheid toe! En natuurlijk een fijn onderkomen voor je website. Daar zetten wij ons opnieuw voor in. Net als afgelopen jaar, waarin we samen voor jou hard hebben gewerkt aan veel moois.

Beste wensen voor 2021!

Meestal heb je wel een redelijk beeld hoe een jaar eruit komt te zien. Zo zijn de verjaardagen, feestdagen en vakanties bekend. Gaandeweg plan je de rest in. Je weet immers graag waar je aan toe bent. In 2020, dat voor ons begon met een 15-jarig jubileum, ging dat tot halverwege maart redelijk goed. Daarna nam het coronavirus de wereld in zijn greep. Maatregelen om onszelf en elkaar te beschermen, werden noodzakelijk.

Het was zo in veel opzichten een bewogen jaar. Lockdowns, mondkapjes en thuiswerken tekenen de tijd. Nu het vaccineren voorzichtig start, kijk je net als ons waarschijnlijk daarom graag vooruit. Toch maakten we er ook afgelopen jaar samen het beste van. We werkten hard aan een hoop moois. Het zou zonde zijn om daar niet even op terug te blikken. Graag zetten we daarom de belangrijkste verbeteringen van 2020 voor je op een rij.

1. Doorgaan op het internet

Het leven was het afgelopen jaar vooral online. Internet werd nog crucialer en zorgde ervoor dat we verbonden bleven. Thuiswerken werd de norm en de meeste aankopen werden digitaal gedaan. Voor ondernemingen was dit hét moment om te schakelen en door te gaan op het internet. 

De coronacrisis trof iedereen op de markt, zowel grote spelers als lokale ondernemers. Deze laatste groep heeft vaak echter een kleinere buffer. Om juist die groep te steunen, ontstonden initiatieven als Support Your Locals Twente. Ofwel, denk lokaal en bestel online. Het was ook één van de redenen waarom we besloten om bijvoorbeeld Black Friday over te slaan

1.1 Er samen het beste van maken

Gezelligheid en onderlinge praatjes zijn een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur. Nu we allemaal thuis moesten gaan werken, was dit in het begin best even wennen. Met elkaar in contact blijven, werd hierdoor nog belangrijker. We introduceerden daarom onder andere een wekelijks digitaal koffiehalfuurtje – onze online variant op het bijkletsen bij de koffieautomaat. Ook met activiteiten als een pubquiz, thuiswerkbingo, raad de thuiswerkplek en ons eigen Antagonist Racing Team hielden we de sfeer erin. 

De overstap naar de thuiswerkplek.

De nieuwe situatie en het thuiswerken zorgde dat iedereen steeds creatiever werd. Er ontstonden mooie ideeën en initiatieven, zoals het meedoen aan Folding@home. Bij dit computerproject doneer je rekenkracht voor onderzoek naar ziektes, zoals COVID-19. Hoe dit precies werkt? Je installeert de software en laat het programma op de achtergrond draaien. Rekenkracht die je niet gebruikt, wordt ingezet om complexe berekeningen uit te voeren. Zo kun jij ook meedoen, individueel of in ons Antagonist Folding Team

2. Versterking van het team

Zonder een goed team kom je nergens. We zijn daarom altijd op zoek naar talentvolle mensen. Vanwege de overstap naar volledig thuiswerken, gingen de kennismakingsgesprekken net een tikkeltje anders. Niet op kantoor, maar via videobellen. Gelukkig hield dit ons niet tegen en bracht 2020 ondanks de afstand versterking. Stuk voor stuk mensen die ieder op hun eigen manier een verrijking zijn voor Antagonist.

Uitbreiding van het team in 2020.

 Als eerste kwam Roy erbij die met zijn vergaande kennis van webdesign en hosting binnen mum van tijd liet zien een fantastische aanvulling voor Support te zijn. Hetzelfde geldt voor Sam en Esther, die klanttevredenheid ademen en met plezier hun technische deskundigheid inzetten om jou te helpen. Op Marketing kwam taalkunstenares Kim erbij, zodat we meer én betere content kunnen maken.

Niet alleen Support en Marketing groeide. Zo maakte Jim zijn entree bij Systeembeheer. Deze Lord of the Pings heeft een passie voor Linux en zorgt dat ons platform als een geoliede machine blijft draaien. Ook Development ontwikkelde zich. Creatief multitalent Marieke kwam erbij, die met haar programmeervaardigheden Mijn Antagonist naar een hoger niveau tilt.

3. Positieve waarderingen

In 2020 ontvingen we een aantal prachtige onderscheidingen. Zo stonden we in de Emerce 100, bemachtigden we opnieuw een plek in de MT1000 en nam WebsitePlanet ons uitgebreid onder de loep.

Positieve waarderingen in 2020.

3.1 Emerce 100

We stonden voor het eerst in de Emerce 100. Antagonist behoort hiermee tot de beste e-businesses van 2020. Binnen de categorie Hosting shared & managed waren we de enige nieuwkomer. Dit is best bijzonder, omdat dit in 2018 voor het laatst gebeurde. Des te trotser we zijn op deze notering!

3.2 WebsitePlanet 

WebsitePlanet is een toonaangevende website die maandelijks zo’n 600.000 bezoekers trekt. Hun content die veelal over het bouwen en vermarkten van websites gaat, zorgt voor deze aantrekkingskracht. We waren dan ook blij verrast toen ze een uitgebreide review over Antagonist schreven, waarin we volgens hen bij de top drie beste providers van Nederland horen! 

3.3 MT1000 

Op de valreep van 2020 kregen we het nieuws dat Antagonist wederom een plek in de MT1000 had bemachtigd. Hiermee behoorden we opnieuw tot de beste en meest gewaardeerde 1000 zakelijke dienstverleners van Nederland. Een hele fijne afsluiting van het jaar! 

3.4 Jij als trouwe klant

Naast Emerce, MT en WebsitePlanet willen we in het bijzonder vooral ook jou bedanken. Zonder jullie was dit namelijk nooit gelukt. Het afgelopen jaar verliep anders dan normaal. Juist in zo’n tijd waarderen we je vertrouwen in ons des te meer. Bedankt daarvoor, we kijken ernaar uit om jullie in 2021 weer van dienst te mogen zijn! 

4. Verbeteringen en vernieuwingen 

Het afgelopen jaar hebben we zeker niet stilgezeten. Er zijn in 2020 een flink aantal verbeteringen doorgevoerd, waarvan we er hier een aantal voor je op een rijtje hebben gezet. 

4.1 Ondersteuning voor Python en Node.js  

We introduceerden halverwege het jaar ondersteuning voor Python en Node.js. Vanaf het Plus-pakket kun je daardoor nu met deze toegankelijke programmeertaal en dit krachtige JavaScript runtime aan de slag. Dankzij de Python- en Node.js-selector in DirectAdmin maak je makkelijk applicaties aan.

Ondersteuning voor Python en Node.js kwam erbij.

4.2 WordPress voorgeïnstalleerd 

We maakten het nog eenvoudiger om meteen te beginnen met WordPress. Bestel je één van onze WordPress-pakketten, dan wordt dit populaire CMS voorgeïnstalleerd. Zo kun je direct aan de slag met het maken van je website. 

Installeer WordPress direct mee bij aanschaf van een nieuw hostingpakket!

4.3 Vernieuwd uiterlijk voor DirectAdmin

Bestaande systemen verbeteren, blijft een doorlopend proces. Zo hebben we DirectAdmin, onze technische beheeromgeving, een compleet nieuw uiterlijk gegeven. Het nieuwe thema is modern, gemakkelijk te gebruiken op mobiele apparaten en standaard in het Nederlands. 

Het nieuwe DirectAdmin-thema is responsive.

4.4 Mijn Antagonist vernieuwd 

Ook Mijn Antagonist, onze administratieve beheeromgeving, wordt constant verbeterd. Afgelopen jaar heeft het design een flinke update gekregen. Tevens maakten we vele aanpassingen om het nog gebruiksvriendelijker te maken. 

Het nieuwe inlogscherm van Mijn Antagonist.

4.4 Webmail verbeterd 

We hebben onze webmail een nieuwe look gegeven. Ook zijn er verschillende functionele verbeteringen doorgevoerd.  Zo hebben we een systeem gebouwd dat helpt bij het herkennen van valse e-mails. Daar wordt dan een duidelijke waarschuwing getoond. Zo herken je ze sneller en loop je minder risico. Dankzij e-mailfiltering is ook het organiseren van je mailbox eenvoudiger geworden. Daarnaast kun je nu handige subadressen gebruiken.

Het vernieuwde uiterlijk van de webmail.

4.5 Patchman CLEAN

Onze beveiligingssoftware Patchman beschermt je tegen malafide bestanden op je hostingpakket. Afgelopen jaar zijn we Patchman CLEAN gaan gebruiken. Deze uitgebreidere variant zoekt op basis van patronen in de bestandsinhoud naar malafide code. Malware kan zo nog beter worden gevonden en aangepakt, zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Het portal van Patchman.

4.6 Afscheid van TLS 1.1 en routing via Previder

We namen afscheid van TLS1.1. Websites worden hierdoor afgeschermd voor gebruikers die nog een gedateerd besturingssysteem gebruiken. Ook stapten we over op de internetrouting van Previder. Daarmee hebben we toegang tot meer verbindingen en zijn we beter bestand tegen (DDoS-)aanvallen. Zo blijft ons platform veilig en up-to-date.

Het uitfaseren van TLS 1.1.

DANE voor 170.000+ domeinen
In december rolden we ook DANE uit voor 170.000+ domeinnamen. Zo werd e-mail bij Antagonist weer een stukje veiliger.

4.7 Premium diensten verbeterd

We namen het gehele proces van onze premium diensten onder de loep, van aanvraag tot uitvoering. Met behulp van nieuwe, handige formulieren om gegevens aan te leveren, kunnen verzoeken nu efficënter worden behandeld.

Op een gezond 2021!

Natuurlijk gebeurde er meer dan we hier kunnen benoemen. En geloof ons, er komt nog heel veel moois aan. Met frisse ideeën kijken we uit naar een nieuw jaar vol innovatie en verbeteringen. Bedankt voor het vertrouwen in ons het afgelopen jaar en op naar een gezond 2021!

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, X, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Antagonist
Antagonist

De vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites. Eenvoud, kwaliteit en service. Complete webhosting, waarin je alles vindt voor de start van jouw online succes!

Artikelen: 55

4 reacties

  1. Ik vind het fijn bij U onderdak te hebben gevonden. Het gaat allemaal heel soepel. Ondanks het feit, dat ik 25 jaar gepensioneerd ben kan ik het toch niet laten een woordje als fout aan te melden. In de aanhef gebruikt U het woord trefde in plaats van trof.
    U gebruikt heel veel vakjargon, die ik niet zo snap. Voor mij is het belangrijk dat het goed werkt. En dat doet het ook.

    • Bedankt voor de feedback, Harrie. Allereerst fijn om te lezen dat je tevreden klant bent! Scherp gezien, ’trefde’ moet daar inderdaad ’trof’ zijn. We hebben het aangepast.

  2. Beste antagonisten, het is weer een mooi overzicht van het afgelopen jaar. Maar als we dan toch bezig zijn… in 3.1 staat in “trotster” toch een “t” teveel, en in 4.7 in “gegvens” een “e” te weinig. 🙂
    Veel succes in het nieuwe jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100