We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Nu 95% korting op .STORE en .ONLINE!

Je klanten onthouden pakkende combinaties veel gemakkelijker. Kies daarom een opvallende domeinnaam. Direct je unieke identiteit helder op het internet. En nu extra voordelig! Je registreert tijdelijk namelijk nieuwe .ONLINE- en .STORE-domeinnamen 1 jaar lang met 95% korting.

Nu 95% korting op .STORE en .ONLINE!

Kies .ONLINE voor slechts € 2,99 of .STORE voor € 3,99. De actieprijs zie je vanzelf als je deze domeinen bestelt. Het tarief geldt voor 1 jaar. Jij beslist daarna of je verdergaat voor het standaardtarief. We herinneren je natuurlijk ruim op tijd als het moment om te verlengen eraan komt. Zo kun je zonder onverwachte verrassingen voordelig met deze extensies aan de slag!

Check of je naam vrij is →

Waarom .ONLINE of .STORE?

Beide extensies hebben het voordeel dat ze nieuw, uniek en beschrijvend zijn. Zo is .STORE perfect voor elke winkel, retailer en webshop. Je weet meteen dat je er iets kunt kopen. De .ONLINE-domeinen zijn in Nederland en wereldwijd erg populair bij jonge ondernemers. Een slim alternatief voor .COM!

  • Gebruik je .STORE- of .ONLINE-domein als hét adres om jouw webshop van anderen te onderscheiden. Laat zien dat je anders denkt dan de rest.
  • Het zijn perfecte extensies als je ook maar iets op internet doet of verkoopt. Denk aan tandenborstel.STORE of voetbalschoenen.ONLINE.
  • Ook aantrekkelijk voor artiesten en sporters voor de verkoop van bijvoorbeeld merchandise. Zo ging fatherjohnmisty.STORE je voor.
  • Een .ONLINE-domein is interessant voor populaire YouTubers. Boost je views en stuur de domeinnaam door naar je kanaal of website daarover.
  • Veel sterke adressen zijn nog beschikbaar. Zo heb je sneller zonder koppeltekens of bewuste spelfouten je ideale domeinnaam te pakken!
  • Het wijkt af van .NL en is zo makkelijk te onthouden. Zeker als je een kort, maar krachtige combinatie kunt bedenken of humor gebruikt.
  • Je kunt ook je e-mailadressen erop baseren. Doordat die dan op .ONLINE of .STORE eindigen, vallen ze extra op in mailboxen of visitekaartjes!

Een andere extensie? Nu met 30% korting!

Liever .APP of .AMSTERDAM? Tijdelijk gaat er bij 500+ nieuwe extensies 30% van de prijs af. Je profiteert vanzelf als je voor 1 november je slag slaat. En direct voor meer jaren met korting te registreren! Ook bestaande domeinen met een nieuwe extensie verhuis je tegen het actietarief. Niet verkeerd dus.

30% korting op 500+ nieuwe extensies!

Meer weten?

Heb je vragen over een bepaalde extensie of ben je simpelweg benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op voor advies!

P.S. Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die verschijnen op ons blog? Dat kan! Via RSS, per e-mail, het liken op Facebook, het +1’en op Google+ of het volgen op Twitter.

Deel dit blog
Antagonist
Antagonist

De vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites. Eenvoud, kwaliteit en service. Complete webhosting, waarin je alles vindt voor de start van jouw online succes!

Artikelen: 52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100