We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Ontvang nu 80% korting bij het registreren van een nieuw .SHOP-domein!

De .SHOP-extensie is sinds de introductie in 2016 enorm gegroeid. En het mooie, vanaf 1 december 2017 tot 1 maart 2018 registreer je bij ons een nieuw .SHOP-domein voor slechts € 0,69 /mnd! Ideaal voor zakelijk gebruik, e-commerce en webshops. Lees hoe jij hiervan kunt profiteren.

Ontvang nu 80% korting bij het registreren van een .SHOP domein!

De actieprijs is van toepassing bij nieuwe .SHOP-registraties en geldt voor het gehele eerste jaar. Daarna bepaal jij of je verder wilt. Ga je het domein verlengen, dan betaal je de reguliere prijs van € 3,49 per maand. Uiteraard herinneren we je er ruim van tevoren aan als het moment om te verlengen in zicht komt. Zo heb je rustig de tijd om te beslissen.

Doe de domeinnaam check en registreer .SHOP!

Nog geen klant van Antagonist, maar wel benieuwd of je gewenste naam beschikbaar is voor registratie met een .SHOP extensie? Er zijn nog veel pakkende combinaties vrij. Doe daarom nu de domeinnaam check en wees er snel bij om hem vast te leggen!

Registreer .SHOP →

Ben je al klant? Log dan in op je klantaccount van Mijn Antagonist. Ga naar ‘Bestellen’ en voer je gewenste .SHOP-domein in. Vervolgens kies of je de domeinnaam in combinatie met een nieuw pakket wilt afnemen, aan je bestaande pakket wilt koppelen of dat je alleen het domein wilt. Rond ten slotte de bestelling af en profiteer van het actietarief!

De voordelen van een .SHOP-domein

Het .SHOP-domein is populair in de e-commerce, onder andere vanwege de herkenbaarheid bij bezoekers en toepassingsmogelijkheden in marketing. Daarnaast zetten ook bedrijven, winkels en groothandels zonder webshop in op het vergroten van de online aanwezigheid en vindbaarheid, waarbij de .SHOP-extensie een belangrijke rol kan spelen. De voordelen op een rij.

  • De extensie is nieuw, dus er zijn nog veel pakkende namen vrij! Namen, die mogelijk bij een andere extensie al lang bezet zijn.
  • Het is eenduidig. Als je een .SHOP-domein ziet, dan weet je meteen dat het om een winkel gaat. Zo zet jouw winkel professioneel online!
  • Het is gemakkelijk te onthouden. Erg handig als een tevreden klant een vriend of familielid wil doorverwijzen naar jouw webwinkel!
  • Je kunt direct laten zien in welke regio je winkel zit of onder welke branche het valt. Denk aan ‘utrecht-schoen.shop’ en ‘hardloop.shop’.
  • Met creatieve e-mailadressen val je op. Maak unieke adressen aan en communiceer die naar buiten toe op je website en visitekaartje!

Voordelen van het .SHOP domein op een rijtje.

Heb je vragen over het registreren van je .SHOP-domein? Neem gerust via support@antagonist.nl contact met ons op. We helpen je graag!

P.S. Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die verschijnen op ons blog? Dat kan! Rechts bovenin via RSS, e-mail, het liken op Facebook, het +1’en op Google+ of het volgen op Twitter.

Deel dit blog
Sebastiaan Löwik
Sebastiaan Löwik

Sebastiaan is onderdeel van het marketingteam bij Antagonist. Met zijn kennis en ervaring op het gebied van online marketing helpt hij onze webhostingdiensten nóg beter vindbaar te maken voor nieuwe gebruikers.

Artikelen: 11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100