We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Registreer .SHOP voordelig met 90% korting!

Maak voordelig kennis met de succesvolle .SHOP-extensie. Tot 12 maart 2020 leg je nieuwe .SHOP-domeinen een jaar lang vast voor € 3,49! Dat is 12 maanden halen, 1 betalen. Sinds de introductie ervan is deze extensie enorm in populariteit gegroeid bij ondernemers. Het is dan ook ideaal voor bijvoorbeeld zakelijk gebruik, e-commerce en webshops.

Registreer .SHOP voordelig met 85% korting!

De 90% korting is van toepassing op nieuwe .SHOP-registraties en geldt voor het hele eerste jaar. Jij beslist daarna of je het domein wilt behouden. Besluit je te verlengen, dan gaat dit voor de standaardprijs van € 3,49 per maand. Uiteraard brengen we je ruim op tijd op de hoogte als het beslismoment in zicht komt. Zo kun je het met gerust hart een jaar uitproberen.

Een .SHOP-domein is perfect voor bijvoorbeeld een nieuwe webwinkel. Je hebt zo direct een pakkende en herkenbare naam om het te promoten. Als je trouwens plannen hebt om je eerste webshop te beginnen, bekijk dan eerst veelvoorkomende valkuilen. Zo duikel je er niet zelf in en maak je meteen een succesvolle start met je online onderneming.

Doe de domeincheck →

Misschien heb je een creatief idee, maar weet je nog niet zeker of het allemaal doorgaat. Ook dan is het nuttig om alvast aan domeinregistratie te denken. Is het unieke .SHOP-adres dat jij hebt bedacht beschikbaar, dan kun je het nu supervoordelig vastleggen. Niemand anders kan er dan in de tussentijd mee vandoor gaan. Later kun je dan eenvoudig webhosting voor je .SHOP-domein bijbestellen en ermee aan de slag gaan.

Overweeg ook een .SHOP-adres als je al een goedlopende webshop onder een andere domeinnaam hebt. Zet het in als extra domein en stuur het door je bestaande webwinkel. Of gebruik het voor promotie, wervende acties en gerichte landingspagina’s. Ten slotte kun je ook opvallende e-mailadressen aanmaken die op .SHOP eindigen, zoals info@3dprintonderdelen.shop.

Haal alles uit je webshop

Als webshopeigenaar wil je jouw klanten natuurlijk de best mogelijke ervaring bieden. Loop daarom onderstaande tips na en haal alles eruit wat erin zit.

Tips om alles uit je webshop te halen.

#1. Geef je shop een snelheidsboost

Voor e-commerce raden we aan om minimaal het Plus-pakket te kiezen. Naast dat je dan meer rekenkracht tot je beschikking hebt, kun je ook Redis instellen. Deze waardevolle cachingtechniek gebruiken, is een must voor elke webshop. Je maakt het er namelijk flink sneller mee. Bijvoorbeeld productinformatie en bijbehorende afbeeldingen kunnen zo veel vlugger worden ingeladen.

#2. Regel SSL voor je webwinkel

Heb je een webshop, dan is het belangrijk om verkeer van en daarnaar toe te versleutelen. Dit regel je met een SSL-certificaat. Standaard krijg je bij ons gratis SSL. Wil je een stap verder gaan, dan kun je ook een certificaat met Uitgebreide Validatie aanvragen. Voordat dit type certificaat wordt uitgegeven, wordt er eerst zorgvudlig gecontroleerd of jij bent wie je zegt dat je bent. Voor je klanten een prettige gedachte, omdat ze weten dat ze dan iets kopen bij een partij die gegevensafhandeling en privacy serieus neemt.

#3. Kies de beste PHP-versie

Door een oudere PHP-versie te gebruiken dan je webshop aankan, laat je snelheid liggen. Dat is natuurlijk zonde, want zowel jij als je klanten hebben baat bij een soepel aankoopproces. Controleer daarom wat de laatste versie is die de door jou gebruikte webshopsoftware ondersteunt en schakel er naar over. Dat kan gemakkelijk via de PHP-selector in DirectAdmin. Blijkt dat je shop er toch niet goed mee overweg kan, dan kun je altijd op dezelfde manier weer terug naar je vorige versie. Weinig moeite en veel voordeel dus!

Veel succes!

Tijd om aan de slag te gaan. We wensen je veel succes met je webwinkel en .SHOP-domein! Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

P.S. Op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die op ons blog verschijnen? Volg ons via Facebook, Twitter, Instagram, RSS en e-mail!

Deel dit blog
Antagonist
Antagonist

De vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites. Eenvoud, kwaliteit en service. Complete webhosting, waarin je alles vindt voor de start van jouw online succes!

Artikelen: 52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100