We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Leg je .SHOP-domein vast met 90% korting!

Heb jij voor je onderneming weleens aan een .SHOP-domein gedacht? Deze domeinextensie is perfect voor iedereen die zijn website gebruikt om iets te verkopen. Je kunt er nu bij ons voordelig mee kennismaken. Tijdelijk leg je nieuwe .SHOP-domeinnamen namelijk het eerste jaar vast met 90% korting. Zo krijg je 12 maanden voor de prijs 1!

.SHOP-domein: 12 maanden halen, 1 betalen!

Koop je een nieuw .SHOP-domein, dan ontvang je 90% korting op het volledige eerste jaar. Zo heb je voor slechts € 0,29 per maand een uniek adres. Gebruik hem voor een nieuwe webwinkel of stuur hem door naar je bestaande. Erna beslis jij of je het domein wil verlengen. Dit kan tegen het standaardtarief van € 3,49 per maand. Uiteraard informeren we je ruim van tevoren wanneer de verlengdatum in zicht komt. Je zit dus nergens aan vast.

.SHOP-domeinnaam checken

Wil je direct checken of je domeinnaam nog beschikbaar is? Met een snelle domeincheck controleer je dit vrijblijvend.

Check je .SHOP-domein →

Tips bij het kiezen van een .SHOP-domein 

Wil je graag een .SHOP-domein vastleggen en heb je nog wat inspiratie nodig? Bekijk de tips hieronder en kom tot een sterk domein voor je webwinkel.

1. Houd het kort

Korte domeinnamen zijn gemakkelijker te communiceren en te onthouden. Probeer er daarom eentje te kiezen die niet langer is dan 3 woorden of 18 tekens. Het voordeel van de .SHOP-extensie is dat je gelijk duidelijk maakt dat je iets verkoopt. Dit hoef je dus al niet te benoemen in je domeinnaam.

2. Maak het niet ingewikkeld

Vermijd het gebruik van aangepaste spellingen, koppeltekens en cijfers in je domeinnaam. Je maakt deze hiermee een stuk ingewikkelder, wat de kans op vergissingen vergroot. Probeer daarom een naam te kiezen waarvan je zeker weet dat mensen deze niet fout kunnen interpreteren.

3. Wees herkenbaar

Een sterk domein kan veel invloed hebben op het online succes van je bedrijf. Het is daarom belangrijk om een domein te kiezen die gelijk is aan de naam van je onderneming. Zo zorg je ervoor dat mensen je merk gaan herkennen. Stel dat je al mijnbedrijf.nl hebt, kijk dan eerst of mijnbedrijf.shop nog vrij is. Zo blijft het overzichtelijk en consistent. 

Succes met kiezen!

Zodra je een domeinnaam hebt gevonden die bij je past, kun je deze het beste zo snel mogelijk registreren. Zelfs als je webshop alleen nog maar een idee is. Niemand anders kan er dan in de tussentijd mee vandoor gaan. Later kun je dan er eenvoudig webhosting voor bijbestellen en ermee aan de slag gaan. Veel succes met het vinden van je .SHOP-domein!

P.S. Op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die op ons blog verschijnen? Volg ons via Facebook, Twitter, Instagram, RSS en e-mail

Deel dit blog
Antagonist
Antagonist

De vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites. Eenvoud, kwaliteit en service. Complete webhosting, waarin je alles vindt voor de start van jouw online succes!

Artikelen: 52

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100