We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Maak kennis met Sebastiaan, onze nieuwe aanwinst voor Marketing!

Even voorstellen: mijn naam is Sebastiaan Löwik en ik ben 32 jaar. Sinds oktober 2017 ben ik bij Antagonist werkzaam als Online Marketeer.

Een aantal jaren geleden kwam ik per toeval in aanraking met online marketing en sindsdien is het zowel mijn werkgebied als één van mijn passies! Ik heb de afgelopen jaren voor verschillende bedrijven en opdrachtgevers projecten opgezet en uitgevoerd op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en AdWords advertising (SEA). Ook voor Antagonist ga ik op deze gebieden verder aan de weg timmeren!

Voor variërende opdrachtgevers werken, is ontzettend leuk. Er zijn dan ook weinig branches waar ik geen marketingwerkzaamheden voor heb verricht. Echter, ik kreeg wel steeds meer een drang naar een vaste focus bij een bedrijf met een overeenkomende visie en een product of dienst waar ik persoonlijk ook echt achter sta. Zodoende kwam ik bij Antagonist terecht!

Antagonist is een leuk bedrijf met enthousiaste mensen die echt geïnteresseerd zijn in hosting en alles eromheen. Waar mijn collega’s zorgen voor de goede dienstverlening en ondersteuning, ga ik er met veel plezier voor zorgen dat dit bij de juiste personen onder de aandacht komt!

Kom werken bij Antagonist!

Zoek jij een baan met toffe collega’s, groeimogelijkheden en waardering voor wat je doet? Kom werken bij één van de snelstgroeiende webhosters van Nederland! Zo zoeken we nog een DevOps Engineer en een Back-end Developer. De sluitingsdatum is 7 januari 2018, dus reageer snel!

Bekijk de vacatures →

P.S. Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die verschijnen op ons blog? Dat kan! Rechts bovenin via RSS, e-mail, het liken op Facebook, het +1’en op Google+ of het volgen op Twitter.

Deel dit blog
Sebastiaan Löwik
Sebastiaan Löwik

Sebastiaan is onderdeel van het marketingteam bij Antagonist. Met zijn kennis en ervaring op het gebied van online marketing helpt hij onze webhostingdiensten nóg beter vindbaar te maken voor nieuwe gebruikers.

Artikelen: 11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100