We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Sander, de nieuwe systeembeheerder die ons platform nog beter gaat maken!

Even voorstellen: ik ben Sander Hoentjen, 33 jaar oud, getrouwd en trotse vader van twee dochters. Naast het gezinsleven heb ik nog een grote passie: ICT, en dan met name Linux gerelateerd.

Antagonist Systeembeheerder: Sander Hoentjen

Het was mijn tweede passie waardoor ik acht jaar geleden in de hostingmarkt ben terechtgekomen. Een markt die vooroploopt in het implementeren van nieuwe ontwikkelingen. Het bijhouden van en bezig zijn met deze ontwikkelingen is iets waar ik enthousiast mijn tijd in kan steken en graag aan werk. Daarnaast houd ik van uitdagingen en na acht jaar met veel plezier bij mijn vorige werkgever te hebben gewerkt, was het tijd voor een nieuwe uitdaging: Antagonist.

Waarom Antagonist? Omdat we een gedeelde visie hebben hoe je verregaande automatisering kunt gebruiken om klanten de allerbeste oplossing te bieden. Ik denk dat ik een hele mooie bijdrage kan leveren in het Antagonist-team en heb er erg veel zin in!

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, X, Instagram, e-mail en RSS. Heb je vragen, tips of opmerkingen? Laat het achter als reactie. Vond je het artikel nuttig? Deel het dan met anderen!

Deel dit blog
Sander Hoentjen
Sander Hoentjen

Sander is getrouwd en trots vader van twee dochters. Naast het gezinsleven is ICT zijn grote passie, en dan met name Linux-gerelateerd. Zodoende ondersteunt hij Antagonist als systeembeheerder.

Artikelen: 21

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100