Sander, de nieuwe systeembeheerder die ons platform nog beter gaat maken!

Even voorstellen: ik ben Sander Hoentjen, 33 jaar oud, getrouwd en trotse vader van twee dochters. Naast het gezinsleven heb ik nog een grote passie: ICT, en dan met name Linux gerelateerd.

Antagonist Systeembeheerder: Sander Hoentjen

Het was mijn tweede passie waardoor ik acht jaar geleden in de hostingmarkt ben terechtgekomen. Een markt die vooroploopt in het implementeren van nieuwe ontwikkelingen. Het bijhouden van en bezig zijn met deze ontwikkelingen is iets waar ik enthousiast mijn tijd in kan steken en graag aan werk. Daarnaast houd ik van uitdagingen en na acht jaar met veel plezier bij mijn vorige werkgever te hebben gewerkt, was het tijd voor een nieuwe uitdaging: Antagonist.

Waarom Antagonist? Omdat we een gedeelde visie hebben hoe je verregaande automatisering kunt gebruiken om klanten de allerbeste oplossing te bieden. Ik denk dat ik een hele mooie bijdrage kan leveren in het Antagonist-team en heb er erg veel zin in!

P.S. Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen, tips en trucs die verschijnen op ons blog? Dat kan! Rechts bovenin via RSS, e-mail, het liken van onze Facebook-pagina of het volgen op Twitter.

Deel App Tweet Mail Deel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *