Support versterkt zich met Roy!

Sinds eind november 2019 werk ik op de Supportafdeling van Antagonist. Zocht je onlangs hulp en stuurde je ons een e-mail, dan kon het zijn dat ik antwoordde. Hoog tijd om daarom mijzelf even voor te stellen!

Roy Tijssen is Antagonist komen versterken.

Al sinds jonge leeftijd trok alles wat met elektronica te maken had mij aan. Ik wilde altijd weten hoe een bepaald apparaat werkte en haalde het uit elkaar. Natuurlijk was het daarna mijn bedoeling om het weer in elkaar zetten, maar dat lukte niet elke keer. Meer dan eens was een kapotte TV en toch ook wel licht (positief?) verrasde ouders het eindresultaat.

Later verschoof mijn interesse steeds meer naar websites en servers. Wat bleek nou, daar kun je ook een bult aan stukmaken… Van je fouten leer je, daar kwam ik snel genoeg achter. Voor ik het wist, liet ik HTML, CSS en WordPress ontploffen. Soms alledrie tegelijk. Na een tijdje had ik het echter in de vingers en begon ik met websites bouwen voor anderen.

Je moet je websites ergens kwijt, anders kan niemand je harde en zorgvuldige werk bewonderen. Na wat rondzoeken, kwam ik al gauw bij Antagonist uit. De support was snel en goed. Precies wat ik zocht. Vanaf dat moment bracht ik dan ook al mijn projecten bij Antagonist onder, omdat ik zo tevreden was.

Naar Azië en weer terug

Ondertussen vertrok ik voor de liefde naar China. Daar woonde ik dertien jaar. Tot afgelopen september, toen kwam ik met mijn inmiddels gestichte familie terug naar Nederland. Ik realiseerde mij dat mijn nieuwe huis praktisch naast Antagonist lag en trok daarom de stoute schoenen aan.

Bij de sollicatie was er direct een klik en ik kon al snel aan de slag. Heel fijn, want bij Antagonist kan ik mijn kennis van WordPress met collega’s en klanten delen. Heb je onlangs contact met mij gehad, dan heb je dat hopelijk al gemerkt. Wellicht tot binnenkort! Misschien ook wel als nieuwe collega?

Bekijk onze vacatures →

P.S. Op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die op ons blog verschijnen? Volg ons via Facebook, Twitter, Instagram, RSS en e-mail!

Deel App Tweet Mail Deel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *