We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Maak kennis met Rolf: onze nieuwe Linux beheerder.

In oktober 2023 is Rolf onderdeel geworden van het Antagonist team. In dit artikel stelt hij zich graag aan je voor.

Een nieuwe weg inslaan

In oktober vorig jaar ben ik bij Antagonist begonnen als Linux beheerder. Ik maak daar deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor het draaiende houden van het hostingplatform. Dat is een grote stap voor mij. Mijn achtergrond en kennis is voornamelijk (15 jaar) onderhoud van Windows omgevingen en netwerkoplossingen voor SMB vanuit IT dienstverlening. Dat ging mij vervelen en ik begon mij steeds meer bezig te houden met Linux-omgevingen en een andere manier van werken. Ik heb mij een duidelijk doel gesteld: of ik ga ergens aan de slag waar men wel de focus heeft op het automatiseren van taken en mijn mentaliteit deelt, of ik sla een heel andere weg in.

Werken bij Antagonist

Er is mij gevraagd of ik een introductie over mijzelf wil schrijven voor ons blog. In plaats daarvan wil ik graag iets schrijven over mijn ervaring bij Antagonist sinds mijn indiensttreding.

Comfort-zone
Een nieuwe omgeving is altijd even spannend, zeker als je een best grote stap maakt en buiten je comfort-zone treedt. Vanaf de eerste dag was mijn indruk al erg positief. Ik had snel het gevoel deel uit te maken van een fijn, hecht team en werd op een erg positieve manier begeleid en heb in korte tijd erg veel nieuwe zaken geleerd. Door gebruik te maken van slimme technieken en goed te automatiseren is Antagonist in staat om een grote serveromgeving voor haar vele klanten stabiel te houden.

Klantervaring
Tot op de dag van vandaag vind ik het erg imposant om te zien wat voor fantastisch platform Antagonist in de loop der jaren heeft weten op te zetten. Alles wat geautomatiseerd kan worden, wordt ook geautomatiseerd en overal wordt goed over nagedacht. Geen halve oplossingen, en alles in het belang van de klantervaring. Om het platform goed draaiende te houden is het helaas soms nodig om actie te ondernemen zoals het tijdelijk afsluiten van een website. Daarbij speelt de supportafdeling een belangrijke rol.

Support

Openbare recensies zijn over het algemeen zeer positief over Antagonist, met name de support. De klantgerichtheid valt pas echter pas echt goed op als je een kijkje achter de schermen kan nemen. Ook in de interne privékanalen, daar waar logischerwijs wel eens anders gesproken wordt dan in het openbaar, valt gelijk op te merken dat iedereen alles op alles zet om onze klanten een goede ervaring te bieden. Ook wanneer een website voor erg veel onnodige belasting zorgt wordt alles op alles gezet om maar niet voor de makkelijke weg van afsluiting te kiezen. Als dat toch nodig is, dan zitten we erboven op om dit zo snel mogelijk samen met de klant te kunnen oplossen.

Ik heb grootste bewondering voor de extra stappen die onder supportafdeling elke dag zet om echt goed ondersteuning te bieden. Het is soms simpelweg mooi om te lezen hoe en wat er wordt gecommuniceerd. Dat aangevuld met een technisch zeer goed opgezet en onderhouden platform waar geen genoeg wordt genomen met een ‘7’, ook niet als niemand anders het ziet, maakt dat werken bij Antagonist elke dag weer een plezier is.

Tot slot

In de loop der tijd hoop ik nog erg veel nieuwe dingen te mogen leren, ter aanvulling op de technische kennis waar ik al over beschik.

Wees gerust: daarbij wordt ik fijn ondersteunt door technisch zeer capabele collega’s die in staat zijn op een erg positieve manier elkaar te ondersteunen.

Bedankt collega’s!

P.S. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, X, Instagram, e-mail en RSS.

Deel dit blog
Antagonist
Antagonist

De vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites. Eenvoud, kwaliteit en service. Complete webhosting, waarin je alles vindt voor de start van jouw online succes!

Artikelen: 54

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100