We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Antagonist is genomineerd voor de RegiStar Awards 2017 — dankzij jullie!

Uit de honderden providers die Nederland telt, behoort Antagonist tot één van de drie genomineerden voor de felbegeerde RegiStar Awards! En dat vinden wij fantastisch, want dit is een prijs van het publiek, voor het publiek — stem nu! Het betekent dat jullie klaarblijkelijk blij zijn met wat wij doen. Daar worden wij weer blij van! Waarom?

Jouw blijheid is de perfecte motivatie!

De perfecte motivatie

Jullie blijheid is voor ons de perfecte motivatie om nog harder ons best te doen. Wij maken graag onze klanten blij. Van blije klanten worden wij blij. En als wij blij zijn, dan is dat dé drijfveer om nieuwe, gave dingen te doen. Waarom? Je raadt het al — om jullie blij te maken, waardoor wij ook weer blij worden 😀

Een bijkomend voordeel: blijheid zorgt voor promotie, digitale mond-tot-mondreclame. Het is de mening van de klant. Iets wat wij bijzonder waardevol vinden en wat naar ons idee veel beter werkt dan dure reclames. Wij steken daarom liever onze tijd en energie in wat wij écht leuk vinden: gave dingen maken! Dingen waar jij blij van wordt, zoals gratis SSL.

Gratis SSL

Online veiligheid en privacy worden almaar belangrijker. Het zijn niet langer alleen de webshops, de banken en de gemeenten die zich hiermee bezig moeten houden, maar iedereen. Ons leven verweeft zich verder met het internet. We doen online aankopen, vullen belastingaangiftes in, sturen foto’s door en laten onze persoonsgegevens achter. Het is dan prettig om erop te kunnen vertrouwen dat webverkeer standaard is afgeschermd.

Gratis SSL: het introduceren van een nieuwe standaard

Als één van de eerste hostingproviders van Nederland zorgden wij er daarom voor dat jouw website(s) standaard over een veilige, versleutelde HTTPS-verbinding benaderd kon worden. Niet alleen jouw website, maar die van alle klanten van Antagonist. En dat geheel kosteloos en volledig automatisch. In 2017 moet een versleutelde verbinding niet langer optioneel zijn, vinden wij. HTTPS en HTTP/2 zijn daarom bij ons de nieuwe standaard. Ook omdat het de basis is voor toekomstige innovatie.

Alle begin is spannend!

De stroom van blijheid die ontstond bij de introductie van gratis SSL was geweldig. Het was voor ons de ultieme beloning, na maandenlang keihard werken. Als klein team werken we nauw samen en zijn we erg betrokken bij onze klanten. Wij zijn dan ook extreem dankbaar voor jullie dankbaarheid.

De positieve feedback bij de uitrol van gratis SSL!

Als je één van de eerste bent met iets nieuws, dan steek je automatisch boven het maaiveld uit. En dat is spannend. Wij zijn immers van mening dat privacy en veiligheid op het internet gemeengoed zijn. Maar vindt de rest dat ook? Gelukkig bevestigden de duizenden enthousiaste reacties van onze klanten, dat wij niet de enige zijn die er zo over denken.

RegiStar Awards 2017

Tot onze grote verbazing zijn wij één van de drie genomineerden voor de RegiStar Awards. Misschien zijn wij wel uit alle honderden providers in Nederland gekozen, mede vanwege de introductie van gratis SSL. Het is goed om te zien dat er een groeiende behoefte voor is. Wij zijn blij dat wij ons steentje kunnen bijdragen om er een nieuwe standaard van te maken!

Bedankt voor alle gegeven feedback, gelukkiger kun jij ons niet maken. Of stiekem wel, door op Antagonist te stemmen misschien? 🙂  Nu wij genomineerd zijn voor de RegiStar Awards, willen wij die natuurlijk ook supergraag winnen. En daar hebben wij jouw hulp bij nodig!

RegiStar Awards 2017: stem nu op Antagonist!

Stemmen kan tot 26 mei 2017 12.00 uur en is binnen één minuutje gebeurd via dagvandedomeinnaam.nl/stem/. Alvast ontzettend bedankt voor je tijd!

P.S. Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die verschijnen op ons blog? Dat kan! Rechts bovenin via RSS, e-mail, het liken op Facebook, het +1’en op Google+ of het volgen op Twitter.

Deel dit blog
Elmar Besselink
Elmar Besselink

Elmar ondersteunt Antagonist op het gebied van marketing en communicatie. Bedenkt graag structurele verbeteringen en is geïnteresseerd in alles wat met taal en technologie te maken heeft.

Artikelen: 30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100