We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Stem nu, Antagonist is genomineerd voor de RegiStar Awards 2018!

De Vereniging van Registrars (VvR), de brancheorganisatie voor webhosting en domeinnamen, heeft ons genomineerd voor de RegiStar Awards. Antagonist wordt geprezen om haar blijvende inzet voor online veiligheid, het waarborgen van de privacy van al haar klanten en de prettige service. Fantastisch natuurlijk, want uit de honderden providers die Nederland telt, is Antagonist nu één van de drie kanshebbers!

We zijn genomineerd voor de RegiStar Awards 2018, stem nu!

De reden waarom we hier zo blij mee zijn, is simpel. De RegiStar Award is een publieksprijs. En als het publiek — waaronder onze trouwe klanten — blij zijn met wat we doen, dan zijn wij blij! Dat is ons doel en daar doen we graag elke dag ons stinkende best voor. Maar nu kriebelt het om te winnen. En daar hebben we jouw hulp bij nodig, want het gaat om jouw stem!

Waarom is Antagonist genomineerd?

Online veiligheid en privacy zijn op dit moment hot topics. Logisch, want een goede bescherming tegen bijvoorbeeld malware, spam en phishing is erg belangrijk. Evenals het zorgvuldig omgaan met (privacygevoelige) data. Daarom voldoet jouw webhostingpakket altijd aan de hoogste standaarden. En daar is het afgelopen jaar behoorlijk wat aan toegevoegd. We pakken dat het liefst ook proactief op, want voorkomen is beter dan genezen.

Ondanks dat wij online veiligheid en privacy superbelangrijk vinden, is het niet altijd even populair. Want soms zit het de gebruiksvriendelijkheid in de weg. Dan wordt het lastig… We willen niet dat het gebruiksgemak van klanten wordt aangetast. Zodoende zijn we continu bezig met het vinden van de perfecte balans daarin. Belangrijker nog, wij regelen het gewoon voor je! Want één jaar later, na de introductie gratis SSL, is er veel nieuws voor je bijgekomen.

Online veiligheid en privacy op en rijtje

  1. Dankzij onze unieke implementatie en het perfectioneren ervan, gaat het aanvragen, verifiëren en verlengen van SSL voor al je (sub)domeinen, aliassen en pointers volledig automatisch. Sterker nog, je hebt waarschijnlijk al meerdere SSL-certificaten gehad. Daar merk je niets van en ben je mooi dus zelf geen tijd aan kwijt!
  2. Nieuwe websites starten automatisch met een versleutelde HTTPS-verbinding. Hiermee is SSL definitief de standaard bij Antagonist. Elke nieuwe website loopt dus meteen over een veilige verbinding. Zo scoor je beter in de zoekresultaten van Google en ben je er ook zeker van dat je website geen vervelende veiligheidswaarschuwing laat zien.
  3. Ook voor bestaande websites zijn we actief bezig het zo in te richten, dat je alles zo gemakkelijk mogelijk via veilige HTTPS-verbindingen kunt laten verlopen. Gestart met HTTP? We helpen we je dan bijvoorbeeld met het oplossen van mixed content, zodat ook jij standaard het groene slotje voor je website ziet.
  4. Volgens de Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN), de landelijke uitgever en toezichthouder van het .NL-domein, is Antagonist qua online veiligheid en privacy één van de hoogst scorende hostingproviders van Nederland. Dit komt, doordat IPv6, DNSSEC en HTTPS automatisch en kosteloos voor alle klanten wordt geregeld.
  5. Vanwege de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) hebben wij proactief een verwerkersovereenkomst gemaakt die naadloos aansluit op onze dienstverlening. We doen dit, omdat de kans groot is dat websites persoonsgegevens verwerken. En ondanks dat het de verantwoordelijkheid van de websitehouder is, vinden we het onzin dat tienduizenden klanten zelf hiervoor opnieuw het wiel moeten uitvinden.

En ook nog…

Oh ja, en verder kwamen PHP 7.2, onze live chat en ruimere openingstijden, eenvoudig e-mail verhuizen met imapsync, beter inzicht in de gezondheid van je website met LVE Stats 2, en direct routing er ook nog bij. En we hebben nog meer voor je in petto, want zeer binnenkort komt er nog iets moois aan. We blijven uiteraard keihard ons best voor je doen!

Blij met de nominatie voor de RegiStar Awards 2018!

Wil jij op Antagonist stemmen?

Het was een mooie verrassing dat wij dus één van de drie genomineerden voor de RegiStar Awards zijn, het is namelijk een prestigieuze prijs. We zijn blij dat onze blijvende inzet voor online veiligheid en privacy invloed hierop hebben gehad. Het is goed om te zien dat de bewustwording en behoefte hiervoor blijft toenemen.

Daarom willen we je bedanken voor je feedback. Daar kunnen we wat mee. Het is namelijk tof om samen met onze klanten te werken aan een betere dienstverlening. Blijer kun je ons niet maken… Of toch wel, door op Antagonist te stemmen? 😉 We moeten het namelijk opnemen tegen twee behoorljke concurrenten. En daar hebben wij jouw hulp bij nodig!

Stem nu op Antagonist →

Stemmen kan t/m donderdag 31 mei 2018, is binnen één minuutje gebeurd en kan via dagvandedomeinnaam.nl/stem. Alvast ontzettend bedankt voor je tijd!

Deel dit blog
Jeroen Wolsink
Jeroen Wolsink

Jeroen ondersteunt het Antagonist-team op het gebied van marketing, communicatie en strategie. Het bedenken en uitwerken van concepten met behulp van creatieve strategieën is wat Jeroen graag doet. Marketing en communicatie spelen daarbij een belangrijke rol.

Artikelen: 73

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100