We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Development ontwikkelt zich met Patrick!

Sinds begin dit jaar werk ik bij Antagonist als softwareontwikkelaar. Hier richt ik me op het verbeteren van Mijn Antagonist, het systeem om onze hostingpakketten en domeinen te beheren. Graag stel ik me even voor!

Patrick Ekkel

Software en computers hebben me altijd geboeid. Al van jongs af aan hielp ik anderen om mij heen met websites opzetten, het draaien van forums of het het oplossen van printerproblemen. Het zorgde er allemaal voor dat ik me steeds meer ging interesseren in Linux en opensourcesoftware. Zo heb ik er uiteindelijk mijn werk van gemaakt.

In mijn vrije tijd ben ik ook graag met softwareontwikkeling bezig. Zo kun je op mijn GitHub-account allerlei hobbyprojecten vinden. Van probeersels met Docker tot een half werkende ‘fighting game bot’. Een werkend eindresultaat is eigenlijk nooit het doel van deze uitspattingen. Het is meer om mijn kennis te verbreden en op een ontspannen manier met software bezig te zijn. Aan mijn Opel Kadett sleutel ik ook graag en daarnaast ga ik in het weekend vaak een paar kilometer rennen. Zo kan ik weer fris en fruitig op werk verschijnen.

Antagonist is een relatief kleine organisatie met grote uitdagingen en concrete doelen. Na een tijd voor grotere bedrijven te hebben gewerkt, is dat een fijne afwisseling. We werken onder andere met Python en Django, technieken die voor mij nog relatief nieuw zijn in een professionele setting. Dat maakt het extra leuk om er mee bezig te zijn, er valt nog veel te leren!

P.S. Op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die op ons blog verschijnen? Volg ons via Facebook, Twitter, Instagram, RSS en e-mail!

Deel dit blog
Patrick Ekkel
Patrick Ekkel

Patrick heeft een passie voor alles wat met programmeren, Linux en open source te maken heeft. Hij houdt zich als developer bezig met het verbeteren van Mijn Antagonist, het beheersysteem voor onze klanten en hun producten.

Artikelen: 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100