We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Over 4 dagen trekt Apple de stekker uit MobileMe: red je iWeb-site in 3 eenvoudige stappen

Op 30 juni 2012 trekt Apple definitief de stekker uit MobileMe. Veel Apple-gebruikers bouwen hun website met iWeb en middels MobileMe kon je die eenvoudig publiceren. Met de introductie van de nieuwe dienst iCloud heeft Apple besloten om met MobileMe te stoppen. Helaas heeft Apple de hostingfunctionaliteiten niet overgeheveld naar iCloud.

Wil je als MobileMe-gebruiker niet dat je website verloren gaat? Dan heb je nu nog 4 dagen om een nieuw onderkomen te vinden en je site te redden. Middels dit artikel leggen we je in drie eenvoudige stappen uit hoe je je iWeb-site kunt publiceren bij Antagonist.

Stap 1: Bestel een alles-in-één-pakket
Allereerst moet een nieuw onderkomen ingericht worden voor je iWeb-site. Met het alles-in-één-pakket van Antagonist heb je alles dat je nodig hebt. E-mail, hosting en een domeinnaamregistratie voor € 29,95 per jaar. Kies een mooie domeinnaam, of verhuis je bestaande domeinnaam, en plaats je bestelling via de volgende pagina:

https://www.antagonist.nl/webhosting/

Stap 2: Publiceer je iWeb-site bij Antagonist 
Het alles-in-één-pakket wordt binnen enkele minuten na ontvangst van je betaling opgeleverd. Zodra je beschikt over je inloggegevens kun je je iWeb-site publiceren bij Antagonist. We hebben reeds vele klanten die gebruik maken van iWeb en daarom hebben wij een uitgebreide stap-voor-stap-handleiding beschikbaar waarin staat uitgelegd hoe je eenvoudig je website bij ons kunt publiceren:

https://www.antagonist.nl/help/nl/webhosting/upload/iweb

Stap 3: Controleer of alles naar tevredenheid werkt
Net zoals er wel eens wat mis kan gaan als je verhuist naar een nieuw huis, gaat er soms ook wel eens iets stuk als je je website onderbrengt bij een nieuwe provider. Het is daarom aan te raden om na de verhuizing even te controleren of ieder onderdeel van je website nog steeds juist functioneert. Mocht je dan nog tegen problemen aanlopen? De helpdesk van Antagonist staat altijd voor je klaar!

Heb jij je iWeb-site al veiliggesteld?

Deel dit blog
Wouter de Vries
Wouter de Vries

Wouter de Vries richtte in 2004 Antagonist op, de tegenspeler op de hostingmarkt. Het bedrijf staat voor eenvoud, transparantie en uitstekende klantenservice. Inmiddels heeft Antagonist meer dan 70.000 tevreden klanten mogen bedienen.

Artikelen: 33

2 reacties

Reacties zijn gesloten.

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100