Een kwartaal onbeperkte webhosting, tijd voor een terugblik

Onbeperkte webhosting: Icoon voor unlimitedBegin februari hebben we onbeperkte webhosting geïntroduceerd. Dat betekende geen limieten meer op opslagruimte en dataverkeer, uniek in Nederland. Het leverde een heleboel reacties op, de meesten waren enorm enthousiast en sommigen hadden een ietwat meer kritisch aard.

We hebben in ieder geval veel positieve en waardevolle feedback mogen ontvangen, waar we veel van hebben geleerd. Bedankt daarvoor! Voor nu vinden we het tijd voor een korte terugblik en voor onze klanten nog eenmaal een toffe actie (meer informatie onderaan het artikel).

De uitdaging aangegaan

Onbeperkte webhosting: Challenge acceptedAls pioniers in de Nederlandse hostingbranche was het voor Antagonist een spannend moment en een ware uitdaging om onbeperkte webhosting aan het Nederlandse publiek te presenteren. Een pakket zonder limieten op onder andere webruimte en bandbreedte voor een prijs zó laag, dat werd niet direct door iedereen geloofd. Voor ons de start van een mooi avontuur waar we lang naar hebben uitgekeken, want sinds de oprichting praatten we er al over. Dankzij de technologische vooruitgang is het inmiddels mogelijk en daar laten we graag onze klanten van meeprofiteren.

Onbeperkte webhosting geschikt voor ons Hollanders?

Onbeperkte webhosting: Wat kun je ermee?Onbeperkte webhosting was in de Verenigde Staten reeds een bekend begrip. Voor de Nederlandse hostingmarkt bleek het echter een volkomen nieuw concept, waarvan niet iedereen dacht dat er behoefte aan zou zijn onder ons nuchtere Hollanders. Het was aan ons de taak om Nederland kennis te laten maken met de voordelen van deze nog relatief onbekende vorm van webhosting. Onbeperkt, wat is dat nou precies en wat kun je ermee?

“Jij kunt blijven uitbreiden zonder zorgen, dankzij onbeperkte webhosting. Laat je website naar hartenlust groeien. Je hebt genoeg opslagruimte en dataverkeer voor al je (toekomstige) bestanden, bezoekers en e-mail.”, aldus Wouter de Vries oprichter van Antagonist.

Trots op het succes van onbeperkte webhosting!

Inmiddels hebben we met de nieuwe productlijn van Alles-in-1 Webhosting bewezen dat het kan in Nederland en dat er een grote behoefte aan is. Het Unlimited-pakket is immers immens populair. We bieden een betrouwbaar, snel en eenvoudig pakket zonder limieten.

Onbeperkte webhosting: Alles-in-1 UnlimitedOnbeperkt veel opslagruimte, dataverkeer, e-mail, etc. al vanaf € 4,95 per maand inclusief een gratis domeinnaam en de vele extra’s die je van ons bent gewend. Het blijkt een groot succes, vele honderden pakketten zijn actief en er blijven dagelijks meer bijkomen. Een resultaat waar we erg trots op zijn!

Het nieuwe platform

Met de komst van onbeperkte webhosting zijn we tevens stapsgewijs overgegaan naar een gloednieuw en supersnel platform. We doen het goed of we doen het niet, daarom hebben we gekozen voor de nieuwste technologieën en hardware, waardoor het volledig ‘high available’ is. Elk onderdeel is redundant, dat betekent dat het dubbel is uitgevoerd (en soms zelfs vierdubbel). Mocht een bepaald onderdeel falen, dan neemt eenzelfde onderdeel het zonder haperingen over. Dat maakt ons onafhankelijk van het uitvallen van hardware. Ten opzichte van ons eerdere platform zijn we er flink op vooruit, waardoor het extra betrouwbaar en razendsnel is, perfect voor onbeperkte webhosting.

Onbeperkte webhosting: Servers

Opnieuw actie: voordelig upgraden!

Tijdens de introductie begin februari konden onze bestaande klanten hun huidige pakket 72 uur lang voordelig upgraden naar Alles-in-1 Unlimited. Door de vele vragen, om alsnog hiervan gebruik te mogen maken, hebben we besloten om klanten nog éénmaal te laten profiteren van een scherpe aanbieding! Zij hebben een e-mail ontvangen met een persoonlijk voorstel om voordelig te upgraden van Basic naar Unlimited, maar let op ook deze aanbieding geldt slechts 72 uur.

Heb je een Basic-pakket, maar geen e-mail ontvangen? Dan kun je ook via Mijn Antagonist de aanbieding claimen! Alle Basic-pakketten zijn namelijk gedurende de 72 uur te upgraden via de uitgelichte box op het Dashboard van Mijn Antagonist.

Onbeperkte webhosting: Voordelig upgraden

Deel App Tweet Mail Deel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.