We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Nu beschikbaar: onbeperkte webhosting! Geen limieten op bandbreedte en opslag

Onbeperkte webhosting: unlimited logoHet is zover… Op dit moment zijn we zeer verheugd, want met trots kunnen we melden dat vanochtend vroeg het nieuwe platform officieel online is gegaan. En met succes kunnen we wel zeggen! Na maandenlang keihard werken maakt onbeperkte webhosting eindelijk deel uit van onze nieuwe diensten. De productlijn van Alles-in-1 Webhosting is daarmee uitgebreid naar Unlimited en Premium.

De twee nieuwe webhostingpakketten zijn vanaf vandaag beschikbaar. Maar niet alleen ons dienstenaanbod heeft een verfrissende update gekregen, ook onze website is in een prachtig nieuw jasje gestoken. Een mooie schone start van een nieuw avontuur in webhostingland.

Nieuwsgierig naar het nieuwe design van de Antagonist-website?

Alle informatie en een compleet overzicht van de nieuwe webhostingpakketten vind je op de vernieuwde webhostingpagina.

Onbeperkte webhosting: nieuwe pakketten

Voordelig upgraden

Uiteraard kunnen onze bestaande klanten direct voordelig upgraden naar Unlimited of Premium. Al onze klanten hebben vanochtend een e-mail ontvangen met een aanbieding om voordelig te upgraden naar Unlimited Webhosting.

Wil je nu direct voordelig upgraden? Dat kan via Mijn Antagonist. Voor bestaande klanten staat er een leuke aanbieding te wachten.

Het upgraden is trouwens zeer eenvoudig en binnen 60 seconden uitgevoerd. Je opslagruimte en dataverkeer worden direct onbeperkt, zonder dat je website ook maar één seconde offline gaat. Uiteraard blijven al je bestanden, e-mailadressen, instellingen, etc. volledig intact.

Onbeperkte webhosting: voordelig upgraden

Blijvend goede zorg

Welk pakket je ook kiest van Alles-in-1 Webhosting, onze goede zorg krijg je er vanzelfsprekend bij. We denken graag met je mee en geven altijd razendsnelle ondersteuning. De beste klantenservice en dienstverlening van Nederland, dat is wat we willen. Onze state-of-the-art apparatuur is supersnel, betrouwbaar en goed beveiligd. De ultieme combinatie waar jouw website het meest van profiteert en waardoor wij een optimale uptime kunnen garanderen, zoals dat ook in 2012 is gelukt.

Ook benieuwd?

Nieuwsgierig of Unlimited Webhosting ook wat voor jou is? Je krijgt alles voor een succesvolle start van je website. Onbeperkte opslagruimte, bandbreedte en e-mailaccounts, een domeinnaam en nog veel meer. Plus een heleboel tools om snel en makkelijk je website te bouwen. Start vandaag! Dat is webhosting van Antagonist: snel, makkelijk en voordelig.

Onbeperkte webhosting: cadeautjeOnbeperkte webhosting heb je al vanaf € 4,95 per maand! Bekijk een compleet overzicht van alle mogelijkheden op onze nieuwe website.
Al meer dan 50.000 tevreden particulieren, zzp’ers en mkb’ers gingen je voor.

Deel dit blog
Jeroen Wolsink
Jeroen Wolsink

Jeroen ondersteunt het Antagonist-team op het gebied van marketing, communicatie en strategie. Het bedenken en uitwerken van concepten met behulp van creatieve strategieën is wat Jeroen graag doet. Marketing en communicatie spelen daarbij een belangrijke rol.

Artikelen: 73

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100