We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Antagonist brengt onbeperkte webhosting naar Nederland

Om de stijgende vraag naar meer opslagruimte en bandbreedte te beantwoorden breidt Antagonist haar diensten uit. Er komen twee webhostingvarianten bij, met een nieuwe specificatie. Uniek in Nederland! Dankzij technologische ontwikkelingen is het mogelijk om af te stappen van limieten op opslagruimte en dataverkeer. Onze klanten laten we daar natuurlijk graag van meeprofiteren. Daarom introduceren we onbeperkte webhosting, voor een zeer beperkt prijsje.

Alles-in-1 Webhosting: een pakket dat onmogelijk leek

In 2006 introduceerden we Alles-in-1 Webhosting, een concept dat de markt compleet veranderde. Een uitgebreid pakket voor een prijs zó laag, dat niemand ons geloofde. Simpel, snel en eenvoudig dankzij vergaande automatisering. Het leek onmogelijk, maar inmiddels hebben we bewezen dat het kan: tienduizenden tevreden klanten maken gebruik van Alles-in-1 Webhosting. Meer dan 2.000 beoordelingen op onafhankelijke vergelijkingssites prijzen onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en eersteklas klantenservice. Een resultaat waar we enorm trots op zijn.

Onbeperkte webhosting: speedometer unlimited

Klaar voor de volgende uitdaging

Wat ons betreft is het tijd voor de volgende stap! Daarom kondigen wij vandaag een uitbreiding aan op onze productlijn van Alles-in-1 Webhosting. Twee nieuwe pakketten die wederom onmogelijk lijken. Het is ons antwoord op jouw vraag naar meer opslagruimte en meer dataverkeer.

Een antwoord waarvan we sinds de oprichting in 2004 al van dromen, onbeperkte webhosting, hoe mooi zou het zijn om dat ooit eens aan te gaan bieden. Eindelijk kunnen we het met de huidige technologie mogelijk maken en kunnen we onze droom realiseren.

Onbeperkte webhosting: De nieuwe pakketten op een rijtje

Alles-in-1 Webhosting wordt uitgebreid naar drie varianten: Basic, Unlimited en Premium.

Onbeperkte webhosting: Alles-in-1 webhostingpakketten

Basic ken je al, dat is het oorspronkelijke pakket van Alles-in-1 Webhosting. Wil je geen limieten meer op de opslagruimte en het dataverkeer? Dat kan al vanaf slechts € 4,95 per maand met de variant Unlimited. Heb je meer dan één website, dan is Premium de beste optie. Daarmee kun je maximaal vijf websites hosten die allemaal onbeperkte opslagruimte en dataverkeer mogen gebruiken.

Maak je reeds gebruik van Alles-in-1 Webhosting? Dan verandert er helemaal niets. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om direct te upgraden naar Unlimited of Premium. Om het extra aantrekkelijk te maken bieden we je zelfs een interessante overstapkorting, maar daarover later meer.

Het complete overzicht van Alles-in-1 Webhosting

Alles-in-1
Basic
Alles-in-1
Unlimited
Alles-in-1
Premium
Opslagruimte: 3 GB onbeperkt onbeperkt
Dataverkeer: 60 GB onbeperkt onbeperkt
Domeinnaam:
E-mailaccounts: 25 onbeperkt onbeperkt
MySQL-databases: 15 onbeperkt onbeperkt
Max websites: 1 1 5
Prijs vanaf: € 2,50 p/m € 4,95 p/m € 10,95 p/m
Prijs per maand bij een registratie voor meerdere jaren:
1 jaar: 2,95
2 jaar: 2,75
3 jaar: 2,50
1 jaar: 6,95
2 jaar: 5,95
3 jaar: 4,95
1 jaar: 14,95
2 jaar: 12,95
3 jaar: 10,95

Onbeperkte webhosting: Alles-in-1 Unlimited

De lanceerdatum

Vanaf begin februari zijn de nieuwe varianten voor jou beschikbaar. Uiteraard stoppen we ook deze webhostingpakketten boordevol extra’s, zoals je van ons gewend bent. Daarbij blijven we een razendsnelle en uitstekende ondersteuning bieden en dat zonder verborgen kosten en stiekeme kleine lettertjes.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

We hebben er in ieder geval zin in! Uiteraard houden we je de komende weken op de hoogte, mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn. We kunnen haast niet wachten en kijken uit naar de dag van de lancering. En we hopen dat we je met de nieuwe webhostingpakketten wederom kunnen verbazen.

Deel dit blog
Jeroen Wolsink
Jeroen Wolsink

Jeroen ondersteunt het Antagonist-team op het gebied van marketing, communicatie en strategie. Het bedenken en uitwerken van concepten met behulp van creatieve strategieën is wat Jeroen graag doet. Marketing en communicatie spelen daarbij een belangrijke rol.

Artikelen: 73

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100