We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

.NU-domein 1 jaar voor maar 99 cent!

Registreer tijdelijk nieuwe .NU-domeinnamen voor nog geen euro! Zo heb je een jaar lang een .NU-domein voor slechts € 0,99. Uiteraard bepaal jij daarna of je wilt verlengen tegen het reguliere tarief. Een leuke manier om .NU vrijblijvend te proberen, als opvallend uithangbord voor meer naamsbekendheid richting je website. Of kies meerdere domeinnamen om je ranking in Google positief te beïnvloeden!

.NU-domein 1 jaar voor maar 99 cent!

Tips voor jouw domeinnaam

  1. Zorg voor een pakkende domeinnaam die uitstraalt wat jij wil vertellen.
  2. Probeer duidelijk en krachtig te zijn, deze domeinnamen zijn gemakkelijker te onthouden.
  3. Laat zien wie je bent en wat je doet. Een .NU-extensie kan daar perfect bij helpen, met een pakkende combinatie als: verrassingsme.NU.
  4. Zorg dat er inhoud achter het domein komt te staan, ook al is het maar een kleine, simpele website.
  5. Genereer bezoekers. Een goede domeinnaam met content wordt door Google opgepikt en in de zoekresultaten meegenomen, dus traffic.
  6. Zorg dat je website snel is. Dit is superbelangrijk! Het is fijn voor je bezoekers en je scoort beter in de resultaten van Google. Met SSD’s, file system caching en HTTP/2 neemt Antagonist veel voor jou uit handen.
  7. Houd het veilig, ook dit is erg belangrijk voor de ranking in Google. Patchman, monitoring, gratis SSL en DNSSEC helpen je hierbij.
  8. Heb je domeinnamen die je niet gebruikt? Ze kunnen waardevoller zijn, dan je denkt. En daar kun je ook nog invloed op uitoefenen.

Veel pakkende .NU-domeinnamen zijn nog vrij!

Er zijn zo’n 5,8 miljoen .NL-domeinen geregistreerd, bij .NU zijn dat er slechts een half miljoen. Veel aantrekkelijke adressen zijn daarom nog beschikbaar. Scoor dus snel een sterk domein voor een prikkie! De registratie is zo gepiept.

Registreer een .NU-domein →

Deze actie loopt tot 1 oktober 2018 en geldt specifiek voor nieuwe registraties. Bestaande .NU-domeinen verhuizen gaat voor het normale tarief. Het is voor iedereen, dus ook je familie, vrienden en collega’s kunnen supervoordelig een nieuw .NU-adres registreren. Tip ze via Facebook of Twitter!

Deel dit blog
Antagonist
Antagonist

De vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites. Eenvoud, kwaliteit en service. Complete webhosting, waarin je alles vindt voor de start van jouw online succes!

Artikelen: 54

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100