We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Jeroen, de nieuwe werknemer voor marketing

Hallo, mijn naam is Jeroen Wolsink, ik ben 27 jaar oud en woon in Enschede. Vanaf september 2012 werk ik voor Antagonist en kom ik het team ondersteunen op het gebied van marketing.

Jeroen, nieuwe werknemer marketing
Jeroen, nieuwe werknemer marketing

Ik heb na het voltooien van de MBO-opleiding Technische Informatica, Kunst en Techniek afgerond aan de Saxion HS te Enschede. Sindsdien ligt mijn focus op marketing, in de meest creatieve vorm!

Graag houd ik me bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe ideeën en concepten omtrent (online) marketing. Hoe wordt het succesvol? Creativiteit, originaliteit en diversiteit spelen daarin voor mij een zeer belangrijke rol.

Soms lijkt het grenzeloos, maar uiteindelijk vormt het zich tot iets wat acceptabel, realistisch en uitvoerbaar is. De resultaten moeten meetbaar zijn, het moet immers duidelijk worden wat het oplevert.

Ik hoop dat ik jullie nog vaak op dit blog mag tegenkomen.

In ieder geval heb ik zin in mijn (nieuwe) baan bij Antagonist en kijk ik uit naar een leuke, gezellige en vooral succesvolle toekomst!

Deel dit blog
Jeroen Wolsink
Jeroen Wolsink

Jeroen ondersteunt het Antagonist-team op het gebied van marketing, communicatie en strategie. Het bedenken en uitwerken van concepten met behulp van creatieve strategieën is wat Jeroen graag doet. Marketing en communicatie spelen daarbij een belangrijke rol.

Artikelen: 73

3 reacties

Reacties zijn gesloten.

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100