We plaatsen een cookie voor Google Analytics om onze website te verbeteren

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Alia komt ons team van experts versterken!

Hallo allemaal. Mijn naam is Alia Spit. Ik ben 28 jaar en eind oktober 2016 begonnen op de supportafdeling van Antagonist. Hiervoor heb ik op de supportafdeling gewerkt van KPN, en stage gelopen bij een reclamebureau en op de webafdeling van een leasemaatschappij.

Nieuwe supportmedewerker Alia

In mijn jeugd was ik regelmatig met schroevendraaiers in de weer, genoot ik er ook van om websites te maken in HTML en mijn eigen systeemkast te vullen.

Net als mijn collega Elmar heb ik Communicatiewetenschap gestudeerd. Tijdens deze opleiding heb ik onderzoek gedaan naar digitale klantentrouw bij online serviceproviders. Ook heb ik in deze tijd een beginnerscursus Java gevolgd.

Na mijn opleiding begon het toch weer te kriebelen en wilde ik meer de IT-kant op. Bij Antagonist ben ik nu goed op mijn plek, omdat ik mijn passie en ervaring voor klantenservice kan toepassen, en mijn ambitie in de IT kan waarmaken!

Ook in mijn vrije tijd zit ik graag voor een scherm. Ik kijk naar en speel dan van alles in de science fiction of fantasy-genres. Om mijn ogen een beetje rust te gunnen, lees ik in deze genres ook regelmatig een boek. Omdat ik liever niet mijn gehele vrije tijd zittend doorbreng, wandel ik ook graag met mijn stoere Akita of sta ik op het podium met mijn Oriëntaalse dansteam.

Ik ben er klaar voor om jou als klant zo enthousiast te maken dat je Antagonist altijd noemt, wanneer het over goede webhosting en – nog belangrijker – goede service gaat!

Ook werken bij Antagonist? Dat kan!

Join the A-team →

P.S. Wil je op de hoogte blijven van alle artikelen, updates, tips en trucs die verschijnen op ons blog? Dat kan! Rechts bovenin via RSS, e-mail, het liken op Facebook, het +1’en op Google+ of het volgen op Twitter.

Deel dit blog
Alia Spit
Alia Spit

Alia is expert op gebied van klantondersteuning. Bij Antagonist zet ze haar soft IT-skills in om jou te helpen. Altijd positief, meedenkend en persoonlijk.

Artikelen: 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sterren Webhosting: 5 sterren uit 5.830 reviews

60.000+ webhostingpakketten actief
Bij de beste webhosters in MT1000 en Emerce 100